ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

ΑΕΚ: Φέρνει Αϊντάρεβιτς, «τρέχει» για φορ

Ο Αστρίτ Αϊντάρεβιτς είναι μια ανάσα από την ΑΕΚ

ΠΗΓΗ: sport-fm.gr

Η καλή εμφάνιση και η άνετη νίκη επί του Λεβαδειακού δεν σημαίνει πως πάνε πίσω τα μεταγραφικά της ΑΕΚ, καθώς η ανάγκη ενίσχυσης είναι διαπιστωμένη και επιτακτική.

Τις επόμενες μέρες φαίνεται πως θα ολοκληρωθεί η μεταγραφή του Αστρίτ Αϊντάρεβιτς, καθώς ο 26χρονος Σουηδός μέσος, που μένει ελεύθερος από την Έρεμπρο, αναμένεται στην Αθήνα με τον μάνατζέρ του για να ολοκληρωθεί η συμφωνία των δύο πλευρών.

Από εκεί και πέρα, στην «Ένωση» έχουν ήδη κινήσει τις διαδικασίες για άμεση απόκτηση φορ, με το στόχο να έχει εντοπιστεί στη Λατινική Αμερική και ειδικότερα στην Αργεντινή. Πάντα στα υπόψη για τη συγκεκριμένη θέση υπάρχει και ο Τουράμ της Κέρκυρας. Πρόθεση των «κιτρινόμαυρων» είναι να κλείσει το συγκεκριμένο θέμα το συντομότερο και ο παίκτης να έχει έρθει και να είναι διαθέσιμος για το πρώτο ματς του νέου χρόνου.

Από εκεί και πέρα, η ΑΕΚ θα έχει το χρόνο για να ασχοληθεί με πιθανές προσθήκες και σε άλλες θέσεις που υπάρχουν ανάγκες, όπως αυτές του στόπερ, του αριστερού μπακ (η περίπτωση Τζαβέλλα είναι στη λίστα, αλλά θα πρέπει να ξεκαθαρίσει το «τοπίο» με τον ΠΑΟΚ), του «κόφτη» και του εξτρέμ.

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΠΗΓΗ: sport-fm.gr

Ελλάδα: Τελευταία Ενημέρωση

X