ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Σουπερ Λιγκ: Δοκιμασία ΠΑΟΚ στην Κέρκυρα

Το πρόγραμμα της 15ης αγωνιστικής

ΠΗΓΗ: sport-fm.gr

Με τη διεξαγωγή της 15ης αγωνιστικής συνεχίζεται η Σούπερ Λιγκ αυτό το τριήμερο. Ο πρωτοπόρος της βαθμολογίας, Ολυμπιακός Πειραιώς, αναμένεται να έχει εύκολο έργο αυτή την αγωνιστική.

Συγκεκριμένα, οι «ερυθρόλευκοι» υποδέχονται στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» τον Παναιτωλικό. Ο Ολυμπιακός είναι στην κορυφή της βαθμολογίας με επτά βαθμούς περισσότερους από τον Παναθηναϊκό που είναι στη 2η θέση.

Οι «πράσινοι» πάντως, έχουν επικίνδυνη έξοδο με αντίπαλο τη Λάρισα. Η νίκη αποτελεί το μοναδικό ζητούμενο για τον Παναθηναϊκό εάν θέλει να ελπίζει στη διεκδίκηση του τίτλου. Οι επτά βαθμοί πίσω από τον πρωτοπόρο της βαθμολογίας Ολυμπιακό είναι ήδη σημαντική διαφορά και ο Παναθηναϊκός πλέον δεν έχει περιθώρια για νέα απώλεια. Η Λάρισα από την πλευρά της θέλει βαθμούς για να πάρει βαθμολογικές ανάσες.

Τη νίκη με την οποία θα διατηρήσει τις όποιες ελπίδες έχει για διεκδίκηση του τίτλου θέλει η ΑΕΚ. Η «Ενωση» φιλοξενεί τον ΠΑΣ Γιάννινα, ο οποίος είναι στην 6η θέση της βαθμολογίας. Η ΑΕΚ είναι τρίτη στη βαθμολογία, εννέα βαθμούς πίσω από την κορυφή.

Τέλος, ο ΠΑΟΚ φιλοξενείται από την Κέρκυρα. Ο «δικέφαλος του βορρά» είναι στην 9η θέση της βαθμολογίας, με 14 βαθμούς και έχει μείνει αρκετά μακριά από την κορυφή. Η Κέρκυρα με νίκη θα ξεπεράσει τον ΠΑΟΚ στη βαθμολογία, καθώς είναι μόλις δύο βαθμούς πιο πίσω. Το πρόγραμμα της 15ης αγωνιστικής της Σούπερ Λιγκ έχει ως εξής:

Σήμερα
15:00 Βέροια-Ξάνθη
17:15 ΠλατανιάςΑτρόμητος
19:30 Κέρκυρα-ΠΑΟΚ

Αύριο
15:00 Ολυμπιακός Πειραιώς-Παναιτωλικός
17:15 Ηρακλής-Αστέρας Τρίπολης
17:15 Λεβαδειακός-Πανιώνιος
19:30 Λάρισα-Παναθηναϊκός

Μεθαύριο
19:30 ΑΕΚ-ΠΑΣ Γιάννινα

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΠΗΓΗ: sport-fm.gr

Ελλάδα: Τελευταία Ενημέρωση