ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Ολυμπιακός: Τα δεδομένα για Πιέρο-Καρίμ

Σε πρώτο πλάνο βρίσκονται οι περιπτώσεις του Καρίμ Ανσαριφάρντ και του Πιέρου Σωτηρίου

ΠΗΓΗ: sport-fm.gr

Σε πρώτο πλάνο βρίσκονται οι περιπτώσεις του Καρίμ Ανσαριφάρντ και του Πιέρου Σωτηρίου για τον Ολυμπιακό, ώστε να ενισχύσει την επιθετική γραμμή στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο.

Οι Πειραιώτες, σύμφωνα με μερίδα του αθλητικού Τύπου, έχουν προχωρήσει τις συζητήσεις με την πλευρά του Ιρανού επιθετικού και τον Πανιώνιο, ώστε να αποκτήσουν από τώρα τον παίκτη.

Μάλιστα, επικρατεί η λογική «τώρα ή πότε» στην πλευρά του διεθνούς άσου, ο οποίος παράλληλα γνωρίζει πως αγωνιζόμενος στον Ολυμπιακό θα έχει περισσότερες πιθανότητες να κληθεί στην εθνική ομάδα της πατρίδας του.

Την ίδια στιγμή, στον Πανιώνιο είναι γνωστό ότι θέλουν να πουλήσουν τον Ανσαριφάρντ, αφού αν δεν ανανεώσει το συμβόλαιό του, το καλοκαίρι μπορεί να τον χάσει χωρίς να βάλει ούτε ευρώ στα ταμεία του.

Παράλληλα, ο Πιέρος Σωτηρίου φέρεται να δέχθηκε κρούση από τον ΠΑΟΚ, όμως εκείνος απάντησε αρνητικά και σύμφωνα με όσα λένε στην Κύπρο, ο διεθνής φορ είναι «καπαρωμένος» από τους πρωταθλητές Ελλάδας. Το πιθανότερο είναι ότι οι «ερυθρόλευκοι» θα κλείσουν τον 23χρονο άσο για το καλοκαίρι, αφού δεν θα έχει δικαίωμα συμμετοχής με τον Ολυμπιακό στο Europa League.

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΠΗΓΗ: sport-fm.gr

Ελλάδα: Τελευταία Ενημέρωση