ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Λεβαδειακός-ΠΑΟΚ 0-1: Πέλκας εξ ουρανού

Λύτρωση στα τελευταία στάδια του αγώνα για την ομάδα του Ίβιτς

ΠΗΓΗ: sport-fm.gr

Αυτή τη φορά ο ΠΑΟΚ δεν μπόρεσε να πετύχει πολλά γκολ, όπως έκανε κόντρα σε Πλατανιά και Κέρκυρα, αλλά τελικά κατάφερε να πάρει το τρίτο συνεχόμενο τρίποντο στη Super League, κερδίζοντας κι άλλο έδαφος στη βαθμολογία.

Η ομάδα του Βλάνταν Ίβιτς επικράτησε 1-0 του Λεβαδειακού εκτός έδρας, με το «χρυσό» γκολ να πετυχαίνει ο Πέλκας στο 84', καθώς αν και αρκετά κοντύτερος από τους αμυντικούς των Βοιωτών τους πήρε όλους... παραμάζωμα εκμεταλλευόμενος την ασίστ του Κάμπος, χαρίζοντας τη νίκη στον «Δικέφαλο».

Οι φιλοξενούμενοι ήταν καταφανέστατα ανώτεροι σε όλη τη διάρκεια του ματς, αν και είχε αρκετά «νεκρά» σημεία στην απόδοσή τους λόγω της διακοπής του πρωταθλήματος, ενώ στάθηκε και άτυχος, όταν στο 81' ο Μάτος σημάδεψε το δοκάρι της εστίας του Ναμάσκο.

Ο ΠΑΟΚ έφτασε πλέον τους 20 βαθμούς και περιμένει τα αποτελέσματα των άλλων ομάδων ώστε να φανεί αν θα παραμείνει στην πεντάδα του πρωταθλήματος.

Πώς έπαιξαν

Ό,τι ακριβώς δοκίμαζε στις τελευταίες προπονήσεις, αυτό εφάρμοσε και στον αγωνιστικό χώρου του Δημοτικού Σταδίου Λιβαδειάς ο Βλάνταν Ίβιτς για τον ΠΑΟΚ, καθώς η μοναδική... αναγκαστική αλλαγή που πραγματοποίησε ήταν αυτή του Μυστακίδη, αντί του Γκάρι Ροντρίγκες που το μυαλό του είναι στην Τουρκία και τη Γαλατασαράι.

Από την άλλη μεριά, ο Ράτκο Ντόστανιτς παρέταξε την ομάδα του με αμυντικούς προσανατολισμούς, στην προσπάθειά του να «κλειδώσει» τον ΠΑΟΚ που έχει μεγάλη ευχέρεια στο δημιουργικό μέρος του παιχνιδιού, χρησιμοποιώντας ως αριστερό χαφ τον Μιλιάζες, που είναι καθαρό αριστερο μπακ, ενώ και οι γραμμές των Βοιωτών ήταν πολύ κοντά στην εστία του Ναμάσκο.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Λεβαδειακός: Ναμάσκο, Μουλόπουλος, Ουόν, Τριποτσέρης, Μεντί, Κουλιμπαλί, Καραχάλιος (70' Μάγκας), Μιλιάζες, Καραμπουέ (78' Βασιλείου), Γιακουμάκης (90' Καψάσκης), Μάντζιος.

ΠΑΟΚ: Γλύκος, Μάτος, Κρέσπο, Βαρέλα, Λέοβατς, Τσίμιροτ (90' Μαλεζάς), Κάνιας, Μπίσεσβαρ, Κάμπος, Μυστακίδης (71' Πέλκας), Αθανασιάδης (61' Κουλούρης).

Διαιτητής: Αθανάσιος Τζήλος
Α' βοηθός: Χρυσούλα Κουρομπύλια
Β' βοηθός: Κοσμάς Χαρίσης
4ος διαιτητής: Γεώργιος Τζοβάρας

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΠΗΓΗ: sport-fm.gr

Ελλάδα: Τελευταία Ενημέρωση

X