ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Επιμένουν στην Ιταλία για Μανωλά και Ίντερ

O διεθνής στόπερ της Ρόμα αποτελεί δεύτερη επιλογή για τους «νερατζούρι»

ΠΗΓΗ: sport-fm.gr

Μεταξύ των ποδοσφαιριστών που εξετάζει η Ίντερ για την ενίσχυση της αμυντικής της γραμμής βρίσκεται το όνομα του Κώστα Μανωλά.

Σύμφωνα με όσα γράφει σήμερα η «Corriere dello Sport», ο διεθνής στόπερ της Ρόμα αποτελεί δεύτερη επιλογή για τους «νερατζούρι» μετά τον Μαρκίνιος της Παρί Σεν Ζερμέν και στην τρίτη θέση βρίσκεται ο Στέφαν Ντε Φράι της Λάτσιο.

«Ο Έλληνας, που σε αυτά τα 2,5 χρόνια έχει γίνει βασικό κλειδί της οπισθοφυλακής της Ρόμα, έχει καταστήσει σαφές ότι δεν θα ανανεώσει το συμβόλαιό του που λήγει το 2019. Ο μάνατζέρ του μέχρι στιγμής δεν έχει δώσει ελπίδες για ανανέωση στους διοικούντες την Ρόμα, που από την πλευρά τους είναι αποφασισμένοι να τον πουλήσουν το καλοκαίρι και όχι στην τρέχουσα χειμερινή μεταγραφική περίοδο. Αυτό είναι ένα καλό νέο για την Ίντερ που σε έξι μήνες θα μπορέσει να μπει σε πλειστηριασμό για τον παίκτη ενώ αυτή τη στιγμή δεν θα μπορούσε να πάρει μέρος», αναφέρει χαρακτηριστικά το δημοσίευμα της ιταλικής εφημερίδας και προσθέτει πως ο Έλληνας άσος απασχολεί ομάδες όπως η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και η Τσέλσι.

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΠΗΓΗ: sport-fm.gr

Ελλάδα: Τελευταία Ενημέρωση