ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

ΑΕΚ: Το παλεύει για Αραούχο

Ποια τα δεδομένα της υπόθεσης

ΠΗΓΗ: sport-fm.gr

Αν και από τη στιγμή που το όνομα του Σέρχιο Αραούχο ήρθε στο προσκήνιο για την ΑΕΚ, επισήμως επιχειρήθηκε να πέσουν οι τόνοι, φαίνεται πως ο Αργεντινός φορ απασχολεί και μάλιστα πολύ την «Ένωση» για τη θέση του επιθετικού.

Πληροφορίες αναφέρουν πως οι «κιτρινόμαυροι» είναι διατεθειμένοι να εξαντλήσουν τα περιθώρια για την απόκτηση του 24χρονου άσου, δίχως όμως να εμπλακούν σε ένα σίριαλ που θα καθυστερήσει να ολοκληρωθεί. Άλλωστε με τη μεταγραφική περίοδο να ολοκληρώνεται την επόμενη Τρίτη, δεν υπάρχει η πολυτέλεια να ρισκάρει η ΑΕΚ να μείνει χωρίς προσθήκη φορ.

Ο πρόεδρος της Λας Πάλμας, Μιγκέλ Ραμίρες, χαρακτήρισε δεδομένη την αποχώρηση του Αραούχο, αλλά αφού «κλείσει» ο αντικαταστάτης του (ο Τζόναθαν Καγέρι από τη Γουέστ Χαμ), ενώ αποκάλυψε πως ευρωπαϊκή ομάδα τού τηλεφώνησε δέκα φορές για να πάρει τον Αργεντινό.

Δεν πρόκειται, πάντως, για εύκολη περίπτωση. Πέραν του υψηλού κόστους (το ετήσιο κασέ του είναι στις 500.000 ευρώ και η Λας Πάλμας αξιώνει «ενοίκιο»), υπάρχει ενδιαφέρον από Ιταλία, Τουρκία αλλά και τη βραζιλιάνικη Γκρέμιο. Συν τοις άλλοις εφόσον επιβεβαιωθεί πως η ΑΕΚ προσπαθεί να εξασφαλίσει δανεισμό του όχι ως το τέλος της σεζόν αλλά για ενάμιση χρόνο, τα πράγματα γίνονται ακόμη πιο πολύπλοκα. Φαίνεται, πάντως, πως στην ΑΕΚ έχουν αποφασίσει να το παλέψουν έχοντας στα υπόψη και εναλλακτικές λύσεις.

Από εκεί και πέρα… σιγή για τα υπόλοιπα μεταγραφικά και ειδικά τη θέση του αριστερού μπακ. Πάντως από πλευράς ΑΕΚ βγαίνει μια βεβαιότητα πως στη μια εβδομάδα που απομένει για τις χειμερινές μεταγραφές θα καλυφθούν όπως πρέπει τα κενά στο ρόστερ.

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΠΗΓΗ: sport-fm.gr

Ελλάδα: Τελευταία Ενημέρωση

X