ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

ΑΕΚ: Σκέψεις για Γιόχανσον στην άμυνα από Χιμένεθ

Ποιοι έχουν προβάδισμα για την επίθεση

ΠΗΓΗ: sport-fm.gr

Με τη συμμετοχή του Ροντρίγκο Γκάλο πολύ δύσκολη ως απίθανη και δεδομένη την απουσία του Μιχάλη Μπακάκη, ο Μανόλο Χιμένεθ προσανατολίζεται αναγκαστικά σε αλλαγές για το ντέρμπι της ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό.

Όλα δείχνουν πως ο Όγκνιεν Βράνιες θα πάρει τη θέση του δεξιού μπακ και έτσι χηρεύει η θέση του δεύτερου στόπερ, στο πλευρό του Βασίλη Λαμπρόπουλο. Με τον Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι υγιή μεν αλλά ανέτοιμο μετά από μακρά περίοδο απραξίας, ο Μανόλο Χιμένεθ εξετάζει το ενδεχόμενο να βάλει σε θέση στόπερ τον Γιάκομπ Γιόχανσον. Ο Σουηδός έχει ξαναπαίξει τη θέση, ενώ στο ματς με τον Πλατανιά για το Κύπελλο ήταν βασικός στην αμυντική τριάδα της «Ένωσης».

Αν τελικά επιλεγεί ο Γιόχανσον για τη θέση αυτή, τότε Αστρίτ Αϊντάρεβιτς και Κώστας Γαλανόπουλος, με επικρατέστερο τον πρώτο, ερίζουν για τη θέση του δεύτερου κεντρικού χαφ στο πλευρό του Αντρέ Σιμόες. Όσο για τις υπόλοιπες θέσεις, υπάρχουν ξεκάθαρα φαβορί. Ο Πέτρος Μάνταλος για «δεκάρι», οι Πατίτο Ροντρίγκες και Ρόναλντ Βάργκας για τα άκρα και ο Σέρχιο Αραούχο για σέντερ φορ. Οι επιλογές του Ισπανού τεχνικού δείχνουν την πρόθεσή του να χτυπήσει το κέντρο άμυνας του Ολυμπιακού στην ταχύτητα.

Πάντως επειδή απομένουν ακόμη άλλες δύο προπονήσεις, καλό είναι να είμαστε επιφυλακτικοί για τις τελικές επιλογές του Χιμένεθ, που δείχνει ότι το… ψάχνει.

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΠΗΓΗ: sport-fm.gr

Ελλάδα: Τελευταία Ενημέρωση

X