ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
Τελευταία Ενημέρωση: 00:04
 

Παναθηναϊκός: Οι προϋποθέσεις της συμφωνίας με τον Δώνη

Οι τέσσερεις όροι που είναι… απαράβατοι για τον Γιώργο Δώνη

Newsroom 24sports

Στις 16 Απριλίου ο ΣΠΟΡ FM αποκάλυψε για πρώτη φορά την διερευνητική επαφή ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Γιώργο Δώνη. Από τότε κύλισε πολύ νερό στο αυλάκι... Ακολούθησε η κοινή συνάντηση μεταξύ των Αλαφούζου, Δώνη και Νταμπίζα στο ΣΚΑΪ, στην οποία μπήκαν οι βάσεις για μια πιθανή συνεργασία.

Η εβδομάδα που αρχίζει θα είναι καθοριστική στο συγκεκριμένο θέμα. Η επικείμενη συνάντηση Δώνη-Νταμπίζα θα ξεκαθαρίσει οριστικά το ενδεχόμενο συνεργασίας, με τις πιθανότητες τούτη την ώρα να είναι υπέρ του «τρένου», ώστε να μπει ξανά σε πράσινες ράγες...

Ωστόσο στις πρώτες επαφές που πραγματοποιήθηκαν ο Δώνης έριξε στο τραπέζι τα θέλω του. Τις προϋποθέσεις δηλαδή για να πει το «ναι» σε μια ιδιαίτερα κρίσιμη και ευαίσθητη περίοδο στα Παναθηναϊκά δρώμενα.

Η εβδομάδα που αρχίζει θα είναι καθοριστική στο συγκεκριμένο θέμα

Ο 48χρονος τεχνικός πήρε μια σειρά από υποσχέσεις που πρέπει να τηρηθούν από τη διοίκηση του τριφυλλιού ώστε στο deadline (σ.σ. τέλος του μήνα) που έχει μπει χρονικά ανάμεσα στις δυο πλευρές να δώσει το πράσινο φως για να πέσουν οι υπογραφές.

Α) Βασική προϋπόθεση για το Δώνη είναι να τηρηθεί η υπόσχεση της διοίκησης πως θα διατηρηθεί ο βασικός κορμός στο μεγαλύτερο μέρος του. Κατά συνέπεια οι επαφές που θα κάνει στη διάρκεια της εβδομάδας ο Νίκος Νταμπίζας με τους παίκτες καθίστανται ιδιαίτερα σημαντικές.

Β) Ο υποψήφιος τεχνικός των «πράσινων» δεν έχει πρόβλημα να δουλεύει σε δύσκολες συνθήκες μεν αλλά με απόλυτη ηρεμία στο ποδοσφαιρικό τμήμα. Οι παίκτες, λοιπόν, πρέπει να είναι πληρωμένοι ώστε να μην υπάρχει δικαίωμα προσφυγής.

Γ) Το οικονομικό δεν έχει πέσει ακόμη στο τραπέζι. Προφανώς θα πρέπει να βρεθεί χρυσή τομή -υπάρχουν στο κάδρο και οι βοηθοί του Δώνη- αλλά η καλή διάθεση εκατέρωθεν πρέπει να θεωρείται δεδομένη.

Δ) Όπως και όλοι στον Παναθηναϊκό, έτσι και ο Δωνης περιμένει να μάθει τα... άσχημα μαντάτα από το μέτωπο της ΕΠΟ, αναφορικά με τον περιορισμό μεταγραφών. Το πλαίσιο που θα κάνει σαφώς πιο δύσκολη τη ζωή της ομάδας και του μαέστρου της...

Εξ αρχής ο έμπειρος τεχνικός ξεκαθάρισε στους Αλαφούζο και Νταμπιζα πως δεν θέλει να κάνει σίριαλ το ενδεχόμενο συνεργασίας και να ταλαιπωρήσει το σύλλογο. Ο ίδιος τόνισε πως τέλος του μήνα θα πάρει την οριστική του απόφαση, ζυγίζοντας και τις οποίες προτάσεις έχεις τα χέρια του από το εξωτερικό αλλά και τους οικογενειακούς παράγοντες που ενδέχεται να παίξουν καθοριστικό ρόλο στην τελική του απόφαση.

Από στελέχη της διοίκησης εκφράζεται αισιοδοξία πως θα κλείσει τελικά το deal ενώ όλες αυτές τις ημέρες ο Δωνης είναι σε… ανοιχτή γραμμή με τον Νταμπιζα και απλά περιμένουμε να επιβεβαιωθεί το σενάριο. Άλλωστε είναι ξεκάθαρα το μεγάλο φαβορί.

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Newsroom 24sports

Σχόλια αναγνωστών

Κόντρα για την Λάρα μεταξύ βουλευτή και τμήματος Αλιείας

«Χαράλαμπος Πιττοκοπίτης: αμελητέα προσωπικότητα!»
ΑΚΑ  |  20:47

«Ο Αντώνης τώρα μπορεί να κοιτάζει με τα ματάκια του το μέλλον»

«Ο Ιησούς Χριστος, η Πάναγία θεοτόκος και όλοι οι αγιοι να θεραπεύσουν τον μικρό αντώνη και να γίνει ...»
Μαριος  |  16:44

Η τοποθέτηση του OCCRP για τα περί λιβέλλου

«Γιατί δεν κινούνται νομικά εναντίον της OCCRP αφού νοιώθουν ότι διαβάλλονται παρά μόνο φωνασκούν και ...»
leo  |  14:06

ΗΠΑ: Κυρώσεις σε όσους βοηθήσουν το ιρανικό δεξαμενόπλοιο

«Είμαι πολύ περίεργος να δω τι θα κάνουν οι Αμερικανοί αν το πλοίο ελλιμενιστεί στην Τουρκία. Άραγε ...»
Σοφούλης  |  11:55

Ελλάδα: Τελευταία Ενημέρωση

X