ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Πρωτάθλημα: Κορυφώνεται το ενδιαφέρον

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Προτελευταία αγωνιστική της πρώτης φάσης στο Πρωτάθλημα Cyta και το ενδιαφέρον κορυφώνεται σε όλα τα μέτωπα.

Σε πρώτο πλάνο, το ντέρμπι της ΑΕΚ με τον Απόλλωνα που θα γίνει την Κυριακή στο Στάδιο ΓΣΖ. Η ΑΕΚ είναι στη δεύτερη θέση με 55 βαθμούς έναντι 49 του αντιπάλου της που βρίσκεται στην 3η θέση, με τα βαθμολογικά δεδομένα να αντικατοπτρίζουν τη σημαντικότητα του αγώνα.

Όποιο και αν είναι το αποτέλεσμα του αγώνα στο ΓΣΖ, θα προσπαθήσει να το εκμεταλλευτεί το πρωτοπόρο ΑΠΟΕΛ που αγωνίζεται επίσης την Κυριακή στην έδρα του με την ουραγό Αγία Νάπα.

Η αγωνιστική αρχίζει αύριο το Σάββατο στις 16:00 με δύο αγώνες με πολύ μεγάλο βαθμολογικό ενδιαφέρον όσον αφορά την προσπάθεια των ομάδων για αποφυγή του απευθείας υποβιβασμού με την ΕΝ Παραλιμνίου  να υποδέχεται την Ομόνοια και την Πάφο τον Ερμή Αραδίππου.

Στην έδρα του Άρη δοκιμάζεται η Ανόρθωση ενώ, ο αγώνας της Νέας Σαλαμίνας με τη Δόξα θα καταδείξει αν η έκτη θέση θα κριθεί αυτή την αγωνιστική ή την τελευταία.

Στην έδρα της με τον Εθνικό Άχνας που έχει άμεση ανάγκη τους βαθμούς αγωνίζεται η ΑΕΛ που προέρχεται από δύο συνεχόμενες νίκες.

Να θυμίσουμε ότι η 25η αγωνιστική είναι αφιερωμένη στο Σύνδεσμο Παιδικά Χαμόγελα.

Η ΚΟΠ ανταποκρίθηκε θετικά στο αίτημα του Συνδέσμου ενισχύοντας τον οικονομικά και αφιερώνοντας την 25η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Α' Κατηγορίας στην προσπάθεια του Συνδέσμου για ενημέρωση για τη δράση του αλλά και στη διαφώτιση για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα παιδιά με σπάνια γενετικά νοσήματα.

Σε όλους τους αγώνες της 25ης αγωνιστικής στις 27,28 και 29 Φεβρουαρίου, κατά την είσοδο των ομάδων στον αγωνιστικό χώρο, παιδιά θα μεταφέρουν πανό με το σύνθημα "Η Φύση με έκανε Σπάνιο. Εσείς με Κάνετε Δυνατό".

Αναλυτικά το πρόγραμμα και οι τηλεοπτικές μεταδόσεις:

Σάββατο, 27 Φεβρουαρίου
16:00  Ε.Ν.Παραλιμνίου – Ομόνοια (Cytavision Sports 1)
16:00  Παφος FC – Eρμής (Sports +1) 
18:00  Άρης – Ανόρθωση (Cytavision Sports 2)
18:00  ΑΠΟΕΛ – Αγία Νάπα (Sports +2)

Κυριακή, 28 Φεβρουαρίου
16:00  Νέα Σαλαμίνα – Δόξα (Cytavision Sports 3)                    
16:00  AΕΛ – Εθνικός (Cytavision Sports 2)                                             
16:00  ΑΕΚ – Απόλλων (Cytavision Sports 1)   

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση

X