ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

K Sports: Πόλεμος ενόψει για το «φιλέτο» του Τσιρείου

Διαβάστε την Κυριακή (27/03) στο αθλητικό περιοδικό μαζί με την «Καθημερινή»

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Η διαμάχη που βγήκε στην επιφάνεια πριν από μερικές μέρες, ανάμεσα σε ΑΕΛ και ΓΣΟ, είναι απλά η κορυφή του παγόβουνου σε έναν επικείμενο πόλεμο, με έπαθλο το «φιλέτο» των βοηθητικών σταδίων του Τσιρείου.

Ο συγκεκριμένος χώρος δίπλα από το στάδιο της Λεμεσού αναμένεται να αποτελέσει πεδίο έντονης αντιπαράθεσης στο προσεχές μέλλον. ΓΣΟ και εκκλησία από τη μία και ΑΕΛ, Απόλλωνας και Άρης από την άλλη, με διαφορετικά μελλοντικά πλάνα η κάθε πλευρά για την έκταση.

 Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ από τον Χρίστο Ζαβό.

 Επίσης, την Κυριακή 27 Μαρτίου στο K Sports:

ΑΠΟΕΛ: Σχεδόν χαμένος τον Ιανουάριο, σχεδόν πρωταθλητής τον Μάρτιο! Η εντυπωσιακή αγωνιστική βελτίωση του ΑΠΟΕΛ και το γερό προβάδισμα στη διεκδίκηση του τίτλου μόνο τυχαία γεγονότα δεν αποτελούν.

Ανόρθωση: Τα λάθη συνεχίστηκαν. Όλη τη σκληρή δουλειά των τελευταίων δύο χρόνων χαράμισαν στην «Κυρία» μετά τις τελευταίες εξελίξεις.

Ολυμπιακοί Αγώνες: Από τα νερά του Αιγαίου στην πισίνα του Ρίο. Η κολυμβήτρια Γιούσρα Μαρντίνι από τη Συρία, η Ραχελέχ Ασεμανί από το Ιράν και ο Ποπόλε Μισένγκα από το Κονγκό είναι κάποιοι από τους αθλητές-πρόσφυγες.

Αρθρογραφία:

Ηρόδοτος Μιλτιάδους: Στον ΑΠΟΕΛ κερδίζουν, στην Ομόνοια τσακώνονται

Χρίστος Ζαβός: Αυτός και αν είναι πόλεμος

Γιώργος Λογίδης: Όλοι εμείς του… UEFA Pro

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Kathimerini.com.cy

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση