ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

K Sports: Η Ολυμπιακή Φλόγα ξεκινάει το ταξίδι της

Διαβάστε την Κυριακή 17 Απριλίου στο αθλητικό περιοδικό της «Καθημερινής»

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Την ερχόμενη Πέμπτη 21 Απριλίου το Ολυμπιακό Φως θα ανάψει στην Αρχαία Ολυμπία. Στην αρχαία ελληνική κοιτίδα του Ολυμπισμού θα πραγματοποιηθεί η Αφή για τη διοργάνωση του Ρίο, με πρωθιέρεια την ηθοποιό Κατερίνα Λέχου.

Πρώτος λαμπαδηδρόμος επιλέχθηκε ο πρωταθλητής της ενόργανης Λευτέρης Πετρούνιας, με τη Φλόγα ακολούθως να επισκέπτεται όλη την ηπειρωτική Ελλάδα, πριν παραδοθεί στους Βραζιλιάνους στις 27 του μήνα σε τελετή στο Παναθηναϊκό στάδιο. Τότε θα αρχίσει το δεύτερο σκέλος της λαμπαδηδρομίας, που θα επισκεφτεί αποκλειστικά όλες τις περιοχές της Βραζιλίας.

Επίσης, την Κυριακή (17/04) διαβάστε:

Τιμούρ Κετσπάγια: Νικητής και στο… Survival 2! Για δεύτερη φορά ο προπονητής του ΑΠΟΕΛ βρέθηκε στο στόχαστρο και πολύ κοντά στην αποχώρηση, άντεξε όμως στην πίεση και επιβίωσε.

Βουλευτικές 2016: Με αθλητική προϋπηρεσία στη μάχη των εκλογών. Νυν και πρώην αθλητές, προπονητές και παράγοντες διεκδικούν ψήφο στις βουλευτικές της 22ας Μαΐου.

Απόλλωνας: Αύξηση μετοχικού κεφαλαίου με σκοπό από τον Κίρζη. Ο πρόεδρος της εταιρείας αναμένεται να αξιοποιήσει προς όφελός του τις επιπλέον μετοχές του Απόλλωνα που θα εκδοθούν.

Πορτραίτο: Μαλντίνι στην Ιταλία σημαίνει... ποδόσφαιρο. Ο σπουδαίος Τσέζαρε άφησε πίσω του μεγάλη κληρονομιά.

Ντόπινγκ: Το μελδόνιο μπερδεύει τον WADA. Η ανατροπή δεδομένων για τη λήψη της ουσίας φέρνει ερωτήματα και τη Ρωσία ξανά στο παιχνίδι, με τους τελευταίους να πανηγυρίζουν και να στρέφονται στο Ρίο.

Ειδικοί Ολυμπιακοί: 500 αθλητές στους Παγκύπριους Ειδικούς Ολυμπιακούς. Περίπου 50 αθλητές από Ελλάδα και Μάλτα φιλοξενήθηκαν την περασμένη εβδομάδα στην Κύπρο.

Formula1: Η Κίνα δοκιμάζει τις αντοχές της Mercedes και της Ferrari.

Αρθρογραφία:

Ηρόδοτος Μιλτιάδους: Ο μέγας προδότης Κουτσοκούμνης

Χρίστος Ζαβός: Μας πήρε στο ψιλό γαζί

Γιώργος Λογίδης: Οι… εμμονές του Λουίς Ενρίκε

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Kathimerini.com.cy

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση