ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Πρωτάθλημα: Τα φώτα σε Λάρνακα και Λεμεσό

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Όπως και την προηγούμενη αγωνιστική έτσι και στην 6η των πλέι οφ, το ενδιαφέρον επικεντρώνεται στις δύο παραλιακές πόλεις σε σχέση με το Ευρωπαϊκό εισιτήριο και αν η ΑΕΚ διατηρήσει τη διαφορά από τον πρωτοπόρο ΑΠΟΕΛ. Πέντε αγωνιστικές πριν την ολοκλήρωση και της δεύτερης φάσης, το ενδιαφέρον στο Πρωτάθλημα Cyta κορυφώνεται.

Σήμερα το ενδιαφέρον επικεντρώνεται  στο άνω διάζωμα, όπου όλα είναι ακόμη σε εκκρεμότητα με αποτέλεσμα η αγωνία των φιλάθλων να είναι στα ύψη. ΑΠΟΕΛ και ΑΕΚ διεκδικούν το Πρωτάθλημα, Ομόνοια, Απόλλων και Ανόρθωση την 3η θέση που εξασφαλίζει Ευρωπαϊκή συμμετοχή, ανεξάρτητα με το τι θα γίνει στο Κύπελλο.

Το ΑΠΟΕΛ μετά τις συνεχείς απώλειες εδάφους που σμίκρυναν τη διαφορά από την ΑΕΚ στους δυο βαθμούς (73 έναντι 71), έχει θεωρητικά το ευκολότερο έργο, αφού συναντά στη Λευκωσία τη Νέα Σαλαμίνα, που όμως παλεύει όλα τα ματς και αναμένεται να κάνει το ίδιο και σήμερα.

Η ΑΕΚ δοκιμάζεται στη Λεμεσό από τον Απόλλωνα και θέλει τους τρεις βαθμούς  για να περάσει ένα ψηλό εμπόδιο. Τη νίκη θέλει και ο αντίπαλος, έχων στόχο την τρίτη θέση. Ανόρθωση και Ομόνοια συναντώνται στη Λάρνακα με φόντο  το Ευρωπαϊκό εισιτήριο, με τη γηπεδούχο να επείγεται πιο πολύ για τη νίκη, αφού η Ομόνοια, που έρχεται με φορά μετά τη  νίκη στη Λεμεσό,  έχει δυο βαθμούς περισσότερους (58 έναντι 56)

Ντε Βινσέντι, Μερκής και Αρτυματάς  απόντες στο ΑΠΟΕΛ και οι τραυματίες Φούσκο, Σταυρινός στη Νέα Σαλαμίνα.

Ο τραυματίας Μακρίδης είναι απών στον Απόλλωνα. Τέτε, Μουρίγιο (τραυματίες) και ο τιμωρημένος Λαρένα, είναι εκτός αποστολής στην ΑΕΚ.

Ορλάντι και Νούχου (τιμωρημένοι) δεν αγωνίζονται στην Ανόρθωση, ενώ οι τιμωρημένοι Ρούνιε, Φλορέσκου και ο τραυματίας Δημητρίου, είναι εκτός αποστολής στην Ομόνοια.

Το πρόγραμμα και οι τηλεοπτικές μεταδόσεις της 6ης αγωνιστικής:
Α’ όμιλος
Σάββατο, 16 Απριλίου
18:00 ΑΠΟΕΛ – Νέα Σαλαμίνα (Sports +2)
18:00 Απόλλων - ΑΕΚ (Primetel)       
18:00 Ανόρθωση - Ομόνοια (Sports +1)
B’ όμιλος
Κυριακή, 17 Απριλίου
16:00 Άρης - Ερμής (Cytavision Sports 3)
16:00 Εθνικός Άχνας - ΑΕΛ (Cytavision Sports 1)
16:00 Δόξα - Πάφος (Cytavision Sports 2)

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση