ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Εθνική: 'Εξω ο Τζέισον, μέσα ο Βασιλείου

Διαφοροποιήσεις στην κλήση των διεθνών μας

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Στις 18:00, στο προπονητικό κέντρο της Ανόρθωσης "Αντώνης Καράς" είναι προγραμματισμένη η σημερινή προπόνηση της Εθνικής μας ομάδας των Ανδρών, που προετοιμάζεται για το εκτός έδρας φιλικό με τη Σερβία την ερχόμενη Τετάρτη.

Ο Τζέισον Δημητρίου δεν θα είναι τελικά στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας για τον αγώνα με τους Σέρβους αφού στον χθεσινό αγώνα της ομάδας του στην Αγγλία, πρόβλημα τραυματισμού που τον ταλαιπωρούσε εδώ και καιρό επιδεινώθηκε και έτσι, θα μείνει εκτός αποστολής.

Επίσης, σε σχέση με την αρχική κλήση, έχει κληθεί σήμερα και ο Γιώργος Βασιλείου του Απόλλωνα. Ο Βασιλείου θα είναι παρών στη σημερινή προπόνηση μαζί με τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές του Απόλλωνα που δεν προπονήθηκαν χθες μετά από άδεια που πήραν από την τεχνική ηγεσία.

Η προετοιμασία επί Κυπριακού εδάφους θα ολοκληρωθεί αύριο Σάββατο και την Κυριακή το πρωί η αποστολή της Εθνικής μας θα αναχωρήσει για τη Σερβία.

Πριν τη σημερινή προπόνηση θα γίνουν δηλώσεις στα ΜΜΕ από τον προπονητή της Εθνικής μας και ποδοσφαιριστές.

Με τα δεδομένα όπως έχουν διαμορφωθεί μετά τις σημερινές αλλαγές, στη διάθεση του Χριστάκη Χριστοφόρου για τον αγώνα με τη Σερβία βρίσκονται οι ακόλουθοι ποδοσφαιριστές:

ΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣ: Βίνσεντ Λαμπάν, Ηλίας Χαραλάμπους, Νίκος Εγγλέζου

ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ: Ανδρέας Μακρής, Κωνσταντίνος Λαϊφης

ΑΠΟΕΛ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ: Γιώργος Μερκής, Ευστάθιος Αλωνεύτης, Κωνσταντίνος Χαραλαμπίδης, Κωστάκης Αρτυματάς, Νεκτάριος Αλεξάνδρου, Πιέρος Σωτηρίου, Μάριος Αντωνιάδης

ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥ: Αγγελής Αγγελή, Μάριος Στυλιανού, Χαράλαμπος Κυριάκου, Γιώργος Βασιλείου

ΑΡΗΣ ΛΕΜΕΣΟΥ: Κύπρος Χριστόφορου

ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ: Νεόφυτος Μιχαήλ

ΟΜΟΝΟΙΑ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ: Αντώνης Γιωργαλλίδης, Γιώργος Οικονομίδης, Δημήτρης Χριστοφή, Κωνσταντίνος Παναγή

FC INTER TURKU: Μάριος Νικολάου

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση

X