ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

K Sports: Δύσκολα σώζει την κατάσταση ο Ντάλας

Διαβάστε την Κυριακή 12 Ιουνίου στο αθλητικό περιοδικό μαζί με την «Καθημερινή»

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Την πρόσληψη του Σκωτσέζου πρώην διαιτητή Χιου Ντάλας ανακοίνωσε η ΚΟΠ, δίνοντας του την ευθύνη επιμόρφωσης των Κυπρίων διαιτητών. Όμως δύσκολα θα τιθασεύσει την προβληματική κυπριακή διαιτησία ο Ντάλας, ο οποίος δεν θα έχει εμπλοκή σε άλλους τομείς του χώρου, όπως στους ορισμούς των διαιτητών.

Η ταραχώδης καριέρα του Χιου Ντάλας και η δύσκολη του πορεία στην Ελλάδα, όπου κατείχε παρόμοιο ρόλο στην ΕΠΟ.

Την Κυριακή διαβάστε επίσης στο K Sports:

Euro 2016: Ξεκίνησε η δράση με τεράστιο το ενδιαφέρον. Η 1η αγωνιστική των ομίλων του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος αναμένεται να αποκαλύψει πολλά.

Μεταγραφές: Έτσι «ψωνίζουν» φέτος οι έξι μεγάλοι. Η κάθε ομάδα έχει διαφορετικό τρόπο λειτουργίας, εμπιστεύοντας τεχνικούς διευθυντές, προέδρους, προπονητές και ατζέντηδες για την καλοκαιρινή ενίσχυση.

Ανόρθωση: Πισωγύρισμα και ξανά από την αρχή. Το τριετές πλάνο της Ανόρθωσης απέτυχε, η ομάδα ξηλώθηκε και η γενική αβεβαιότητα αποτελεί εμπόδιο στη νέα, δύσκολη προσπάθεια ανασύνταξης.

Συνέντευξη: Το τέλος του σπουδαίου Γιώργου Αναστασιάδη. Ένας από τους κορυφαίους Κύπριους καλαθοσφαιριστές όλων των εποχών αποφάσισε με το τέλος της σεζόν 2015-16 να σταματήσει το μπάσκετ.

Διεθνή: Οι Κινέζοι ξεχρεώνουν την Ίντερ. Η εταιρεία Σούνινγκ είναι ο νέος ιδιοκτήτης του ιταλικού μεγαθηρίου. Η επενδυτική «εισβολή» στην ποδοσφαιρική Ευρώπη.

Αρθρογραφία:

Ηρόδοτος Μιλτιάδους: Υπόκλιση στον μεγάλο Γιώργο Αναστασιάδη

Χρίστος Ζαβός: Ποδόσφαιρο… για κλάματα

Γιώργος Λογίδης: Ο Ορλάντι στη… σκιά του Στίλιτς

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Kathimerini.com.cy

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση