ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

K Sports: Η δύσκολη πορεία του Λαΐφη

Διαβάστε την Κυριακή 3 Ιουλίου στο αθλητικό περιοδικό μαζί με την «Καθημερινή»

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Από τις συμπληγάδες στο happy end για τον Κωνσταντίνο Λαΐφη. Ο νεαρός Κύπριος διεθνής αμυντικός από φταίχτης για το κάζο στο Γκέφλε, μέσω της σκληρής του δουλειάς έφερε τελικά μισό εκατομμύριο ευρώ στην Ανόρθωση με τη μεταγραφή του στον Ολυμπιακό Πειραιώς.

Το πορτραίτο του Λαΐφη, ο οποίος ξεκίνησε από το Παραλίμνι, πήγε στο Νότιγχαμ, ακολούθως στην Ανόρθωση, από κει δανεικός στην Αλκή, πριν επιστρέψει στην «Κυρία» και αποδείξει την αξία του. Η τύχη που ήταν με το μέρος του και η δουλειά πίσω από την επιτυχία του.

Επίσης, διαβάστε την Κυριακή στο K Sports:

Ομόνοια: Επόμενη μέρα με συνεργασίες. Όλες οι πλευρές εμφανίζονται έτοιμες να δουλέψουν μαζί, αφήνοντας πίσω τους την πολεμική.

ΑΠΟΕΛ: Αγνωστο το μέλλον του σωματείου και της εταιρείας. Ο Χριστόφορος Ποταμίτης επέστρεψε στην προεδρία του ΑΠΟΕΛ και οι σχέσεις σωματείου και εταιρείας αποτελούν ένα μεγάλο ερωτηματικό.

Europa League: Η πρώτη ανάλυση ΑΕΚ και Ομόνοιας. Ο περσινός κορμός δίνει ώθηση στους Λαρνακείς, οι αλλαγές του Κάρβερ φαίνονται να είναι προς το καλύτερο.

Euro 2016: Το παραμύθι της Ισλανδίας συνεχίζεται. Το Euro αποχαιρετά την Κυριακή τη φάση των «8» με τη διοργανώτρια Γαλλία να κοντράρεται με την έκπληξη του τουρνουά.

Βrexit: Η εισαγωγή ξένων παικτών το κυρίαρχο ερώτημα. Αν και αυτοδιοίκητο και υπεράνω πολιτικής το ποδόσφαιρο, εντούτοις το Brexit αναμένεται να επηρεάσει την Premier League λόγω της εισαγωγής ξένων ποδοσφαιριστών.

Μπάσκετ: Η Ελλάδα έχει θέση στο Ρίο. Το εισιτήριο για τους Ολυμπιακούς θα διεκδικήσει η Εθνική μπάσκετ.

Αρθρογραφία:

Ηρόδοτος Μιλτιάδους: Το μυστικό των Ισλανδών και η Κύπρος

Χρίστος Ζαβός: Οι ψαράδες και οι κερδοσκόποι

Γιώργος Λογίδης: Απαραίτητη προειδοποίηση!

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Kathimerini.com.cy

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση