ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Γιουρόπα Λιγκ: Τσεκάρουν εισιτήρια Ομόνοια και ΑΕΚ

Η Ομόνοια είχε νικήσει με 1-0 στην Αρμενία

Ομόνοια και ΑΕΚ δίνουν απόψε τους επαναληπτικούς τους αγώνες στον 1ο προκριματικό γύρο του Europa League με στόχο να εξασφαλίσουν την πρόκριση στον επόμενο γύρο της διοργάνωσης.

Πρώτη αρχίζει την προσπάθεια της η Ομόνοια η οποία στις 19:30 θα υποδεχθεί την Μπάναντς Αρμενίας στο ΓΣΠ (Cytavision Sports 1).

Η Ομόνοια είχε νικήσει με 1-0 στην Αρμενία με σκόρερ τον Ντάρμπισαϊρ και απόψε, έχοντας και τη δυναμική της έδρας της, θα προσπαθήσει να  προκριθεί με δεύτερη νίκη επί των Αρμενίων.

Δύο ώρες αργότερα, στις 21:30 η ΑΕΚ θα αγωνιστεί στο Σαν Μαρίνο με τη Φολγκόρε.

Η ΑΕΚ είχε νικήσει με 3-0 στον πρώτο αγώνα (δύο τέρματα πέτυχε ο Τρισκόφκι και ένα ο Άλβες)  αποτέλεσμα που διευκολύνει σε πολύ μεγάλο βαθμό την αποψινή της προσπάθεια στην έδρα του αντιπάλου της.

Σε περίπτωση πρόκριση της σε βάρος της Μπάνατς, η Ομόνοια θα παίξει στο 2ο προκριματικό γύρο με τη νικήτρια του αγώνα Beitar Jerusalem Ισραήλ - Sloboda Tuzla Βοσνίας Ερζεγοβίνης. Ο πρώτος αγώνας στη Βοσνία τελείωσε ισόπαλος 0-0.

Η ΑΕΚ, με την προϋπόθεση πάντα ότι θα προκριθεί, θα αντιμετωπίσει τη νικήτρια του ζευγαριού Differdange 03 Λουξεμβούργου - Cliftonville Β. Ιρλανδίας (1-1 ο πρώτος αγώνας στο Λουξεμβούργο).

Πηγή: cfa.com.cy

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση