ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Γεωργιάδης: «Έτοιμο σε δύο χρόνια »

Οι δηλώσεις του προέδρου του ΚΟΑ για το γήπεδο της Λεμεσού

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Στην συνέντευξη που παραχώρησε ο πρόεδρος του ΚΟΑ, Κλεάνθης Γεωργιάδης, αναφέρθηκε και στο γήπεδο της Λεμεσού, τονίζοντας ότι η μεγαλύτερη πρόκληση αφορά την κρατική ενίσχυση.

Όπως εξήγησε, με βάση κανονισμών της ΕΕ απαγορεύεται το κράτος να ενισχύει προνομιακά κάποια σωματεία. Θα πρέπει, όπως είπε, να βρεθεί μια λύση ώστε να μην υποχρεωθούμε να αποταθούμε στην ΕΕ για να ζητήσουμε εξαίρεση.

«Η κρατική ενίσχυση δεν είναι κακή από μόνη της, απλώς θα πρέπει να εξηγήσουμε ότι είναι προς όφελος της πόλης και της κοινωνίας, των σωματείων και του αθλητισμού», εξήγησε, σημειώνοντας πως είναι ένα ζήτημα που πρέπει να λυθεί πριν προχωρήσει η διαδικασία της προκήρυξης των προσφορών.

Ο κ. Γεωργιάδης είπε πως σχεδόν όλα έχουν ολοκληρωθεί πριν ξεκινήσει η διαδικασία των προσφορών, δηλαδή έχει βρεθεί η χρηματοδότηση, έχει εκδοθεί η άδεια οικοδομής, και έχουν γίνει πάρα πολλά. «Ευελπιστώ ότι πριν το τέλος του χρόνου θα μπορέσουμε να είμαστε έτοιμοι να προκηρύξουμε τις προσφορές», είπε.

Ερωτηθείς για το χρονοδιάγραμμα μετά την προκήρυξη, απάντησε πως μέσα στο πρώτο τρίμηνο του 2017 ο ΚΟΑ θα είναι έτοιμος να κατακυρώσει το έργο, καθώς 2 μήνες χρειάζεται για την εκδήλωση ενδιαφέροντος και έναν περίπου μήνα χρειάζεται η αξιολόγηση. Στη συνέχεια σε 20 περίπου μήνες αναμένεται να είναι έτοιμο το γήπεδο. «Εντός δύο χρόνων από σήμερα θα μπορέσουμε να έχουμε το γήπεδο καλώς εχόντων όλων των πραγμάτων», πρόσθεσε.

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση

X