ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Καρμιώτισσα - Νέα Σαλαμίνα 1-0: «Φύλακας άγγελος» ο Ντραγκόγεβιτς

Σπουδαία νίκη για την Καρμιώτισσα

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Ο Αντριάν Ντραγκόγεβιτς δήλωσε παρών όποτε χρειάστηκε και κράτησε ανέπαφη την εστία του, οδηγώντας την Καρμιώτισσα στην δεύτερη της συνεχόμενη νίκη στο πρωτάθλημα.

Η ομάδα του Λιάσου Λουκά νίκησε τη Νέα Σαλαμίνα με 1-0  και πλησίασε στην πρώτη εξάδα. Το «χρυσό» γκολ σημείωσε ο Μπόλιανετς στο 11ο λεπτό της αναμέτρησης. Το τελικό αποτέλεσμα αδικεί τη Νέα Σαλαμίνα η οποία ήταν καλύτερη στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα όμως δεν κατάφερε να εκμεταλλευτεί τις ξεκάθαρες ευκαιρίες που βρήκε.

Στο πρώτο ημίχρονο παρακολουθήσαμε ένα πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι με αρκετές ευκαιρίες μπροστά από τις εστίες των δυο ομάδων. Οι γηπεδούχοι απείλησαν στο 7ο λεπτό με ένα άστοχο σουτ του Αντάμοβιτς. Η Νέα Σαλαμίνα «απάντησε» στο 8’ με τον Πεδρίτο ο οποίος δεν βρήκε στόχο από πλεονεκτικότατη θέση. Οι γηπεδούχοι πήραν προβάδισμα στο σκορ στο 11ο λεπτό με ένα σουτ του Μπόλιανετς μέσα από την περιοχή.

Οι «ερυθρόλευκοι» ανέβασαν στροφές μετά το 15ο λεπτό και πίεσαν για το γκολ της ισοφάρισης. Στο 16’ ο Πεδρίτο σούταρε από το ύψος του πέναλτι όμως δεν βρήκε στόχο. Στο 19΄οι φιλοξενούμενοι έχασαν νέα μεγάλη ευκαιρία με τον Σκοπελίτη ο οποίος σούταρε μέσα από την περιοχή. Η Νέα Σαλαμίνα απείλησε ξανά στο 26’ με μια άστοχη εκτέλεση φάουλ του Τσούρτσουριτς. Στο τελευταίο λεπτό του ημιχρόνου η Καρμιώτισσα «άγγιξε» το 2-0 όμως ο Βεσελόφσκι απόκρουσε εντυπωσιακά την εκτέλεση φάουλ Ταραλίδη. Η ομάδα του Λιάσου Λουκά πήγε στα αποδυτήρια με προβάδισμα ενός τέρματος.

Η Νέα Σαλαμίνα μπήκε πολύ δυνατά στην επανάληψη και κυριάρχησε πλήρως στο παιχνίδι. Η Καρμιώτισσα περιορίστηκε σε παθητικό ρόλο και αμυνόταν στο μισό γήπεδο. Στο 56’ ο Κολοκούδιας έπιασε μια πανέμορφη κεφαλιά και ανάγκασε τον Ντραγκόγεβιτς να πραγματοποιήσει μια σπουδαία απόκρουση σε κόρνερ. Στο 71’ ο τερματοφύλακας της Καρμιώτισσας κατέβασε ξανά τα ρολά του και απόκρουσε εντυπωσιακά το σουτ του Πεδρίτο. Στο 77’ η Νέα Σαλαμίνα απείλησε ξανά με ένα μακρινό σουτ του Τσούρτσουριτς όμως ο Ντραγκόγεβιτς έπεσε στη γωνιά και απόκρουσε τη μπάλα. Η Νέα Σαλαμίνα πίεσε για το γκολ της ισοφάρισης όμως η Καρμιώτισσα άντεξε και στο τέλος πανηγύρισε μια πολύ σπουδαία νίκη.

Η ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Γκολ: 11’ Μπόλιανετς

Καρμιώτισσα: Ντραγκόγεβιτς, Σάλιακας, Γουίλερ, Βοσκανιάν, Ταραλίδης, Αρότσα, Αντάμοβιτς, Μπόλιανετς, Βαττής (74’ Χριστοφή), Σταύρου (81’ Κυριάκου), Όρντος (60’ Μανογιάν).

Νέα Σαλαμίνα: Βεσελόφσκι, Τσμαπούρης, Τσίνα, Γκράσι, Άντονιτς, Σκοπελίτης, Τσούρτσουριτς, Αμπελάιρας (64’ Μπεμπέ), Πεδρίτο (85’ Κωνσταντίνου), Μάατσι, Κολοκούδιας (61’ Μακρίεφ).

Κίτρινες κάρτες: Αντάμοβιτς, Μανογιάν, Σταύρου – Βεσελόφσκι, Άντονιτς, Τσούρτσουριτς, Γκράσι.

Κόκκινες κάρτες: Τσούρτσουριτς (92’)

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση