ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

ΑΠΟΕΛ-Νέα Σαλαμίνα 1-0: Νίκη και αντίο Σέρτζιο

Το γκολ του Ντε Καμάργκο έδωσε τη νίκη στον ΑΠΟΕΛ

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Ο ΑΠΟΕΛ έπαιξε όσο έπρεπε για να πάρει την νίκη στον αποχαιρετιστήριο αγώνα του Μάριο Σέρτζιο. Οι «γαλαζοκίτρινοι» αν και δυσκολεύτηκαν το γκολ του Ντε Καμάργκο τους έδωσε την νίκη. Πλέον ανέβηκαν ξανά στην δεύτερη θέση και θα κάνουν Χριστούγεννα σε αυτή.

Φάσεις χωρίς ουσία

Στο πρώτο ημίχρονο ο ΑΠΟΕΛ έδειξε πρόθεση να πιέσει και να πετύχει το γκολ αλλά υστέρησε στο τελείωμα τον φάσεων. Μετά το πρώτο αναγνωριστικό δεκάλεπτο οι δύο ομάδες πήραν μπρος. Στο 15’ ο Πιέρος μετά από πάσα του Ντε Καμάργκο βγήκε φάτσα με τον Βεσελόφσκι αλλά καθυστέρησε να κάνει το πλασέ και ο τερματοφύλακας της Σαλαμίνας απέκρουσε. Ακολούθως στο 20΄ο Εφραίμ από το ύψος του πέναλτι αν και μόνος τελείωσε λάθος την φάση και το πλασέ του έφυγε έξω. Στο 23’ ο Ντε Καμάργκο έκανε καλό σουτ στην κλειστή γωνία του Βεσελόφσκι που απέκρουσε δύσκολα σε κόρνερ. Στο 34’ ήρθε η μόνη φάση για τους φιλοξενούμενους με ένα σουτ που απέκρουσε δύσκολα ο Βάτερμαν σε κόρνερ. Αυτή ήταν και η τελευταία καλή φάση του ημιχρόνου με τις δύο ομάδες να οδηγούνται στα αποδυτήρια με το 0-0.

Σκόραρε και έριξε ρυθμούς

Ο ΑΠΟΕΛ στο δεύτερο ημίχρονο μπήκε δυνατά και σκόραρε με το καλημέρα του. Στο 47’ ο Ντε Καμάργκο μετά από εκτέλεση κόρνερ έπιασε ωραία γυριστή κεφαλιά και έστειλε την μπάλα στα δίκτυα του Βεσελόφσκι. Ακολούθως η Σαλαμίνα προσπάθησε να αντιδράσει ενώ ο ΑΠΟΕΛ έριξε ρυθμούς και έγινε επιπόλαιος. Παρόλα αυτά οι φιλοξενούμενοι δεν απείλησαν ιδιαίτερα ενώ αν σε κάποιες φάσεις ο ΑΠΟΕΛ είχε καλύτερη τελική πάσα θα έκανε το 2-0. Ο Τόμας Κρίστιανσεν στο τέλος έδωσε χρόνο στον Σέρτζιο που πιθανότατα κατέγραψε την τελευταία του εμφάνιση με τα «γαλαζοκίτρινα» και καταχειροκροτήθηκε. Έτσι ο αγώνας παρά την πίεση της Σαλαμίνας τα τελευταία λεπτά έληξε 1-0 με τον ΑΠΟΕΛ να παίρνει δύσκολη αλλά σημαντική νίκη.

ΑΠΟΕΛ: Βάτερμαν, Ιωάννου, Καρλάο, Αστίθ, Μιλάνοφ, Βινίσιους, Μοράις, Βάντερ (83' Αλωνεύτης), Εφραίμ (89' Σέρτζιο) , Ντε Καμάργκο (70' Ορλάντι), Πιέρος

Νέα Σαλαμίνα: Βεσελόφσκι, Τσουρτσουριτς (82' Κωνσταντίνου), Μακρίεφ, Κούσουλος (91' Φούσκο), Μάτσι, Σκοπελίτης, Γκράσι, Τσαμπούρης, Κολοκούδιας (73' Μπεμπέ), Αμπελάιρας, Τσίνα

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση