ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Οι ρυθμίσεις της Αστυνομίας για το Ανόρθωση- ΑΕΚ

Αυξημένη η αστυνόμευση του σταδίου για την απρόσκοπτη διεξαγωγή του αγώνα

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Ενόψει του ποδοσφαιρικού αγώνα μεταξύ των ομάδων ΑΝΟΡΘΩΣΗ – ΑΕΚ, που θα διεξαχθεί το Σάββατο 07 Ιανουαρίου, 2017 και ώρα 19:00 στο Στάδιο Αντώνης Παπαδόπουλος στη Λάρνακα, η Αστυνομία Κύπρου ανακοινώνει ότι:

Στην φιλοξενούμενη ομάδα της ΑΕΚ θα παραχωρηθεί η Βόρεια Κερκίδα και στους οπαδούς της γηπεδούχου ΑΝΟΡΘΩΣΗΣ θα παραχωρηθεί η Δυτική, η Ανατολική και η Νότια κερκίδα. Οι είσοδοι και τα ταμεία του σταδίου θα ανοίξουν η ώρα 17:30.

Για την ομαλή προσέλευση και αποχώρηση τους από το στάδιο οι οπαδοί της ΑΕΚ καλούνται να χρησιμοποιήσουν τη Λεωφόρο Λύσου Σανταμά και οι οπαδοί της ΑΝΟΡΘΩΣΗΣ τη Λεωφόρο Παπανικολή και τις παρόδους του Συνοικισμού Αγίων Αναργύρων.

Η Λεωφόρος Παπανικολή θα αποκοπεί για την Τροχαία κίνηση και για τις δύο κατευθύνσεις από τη συμβολή της με την οδό Λύσου Σανταμά (Κέντρο Ακτύπητος) μέχρι και τη συμβολή της με την είσοδο του χώρου στάθμευσης, που βρίσκεται πίσω από τη Νότια κερκίδα.
Οι οπαδοί της ΑΕΚ καλούνται να σταθμεύσουν τα οχήματα τους στον χώρο στάθμευσης έξω από την είσοδο της Βόρειας κερκίδας και στη λεωφόρο Λύσου Σανταμά κατά τρόπο όμως που να μην εμποδίζουν την τροχαία κίνηση και σε καμία περίπτωση στο κέντρο του δρόμου.
Οι οπαδοί της ΑΝΟΡΘΩΣΗΣ καλούνται να χρησιμοποιήσουν τον χώρο στάθμευσης πίσω από τη Νότια κερκίδα καθώς επίσης τη Λεωφόρο Παπανικολή και τις παρόδους στην Νότια και Ανατολική πλευρά του σταδίου.

Απαγορεύεται αυστηρώς η μεταφορά στο γήπεδο φωτοβολίδων, κροτίδων και άλλων επικίνδυνων αντικειμένων, καθώς επίσης πανό πολιτικού, υβριστικού/σοβινιστικού ή αισχρού περιεχομένου.
Τονίζεται επίσης ότι δεν θα επιτραπεί η είσοδος οπαδών στο στάδιο οι οποίοι θα έχουν στην κατοχή τους κράνος μοτοσικλετιστή ή θα έχουν με οποιοδήποτε τρόπο καλυμμένα τα πρόσωπα τους και δεν θα επιτραπεί η μεταφορά στο στάδιο σακιδίων, ανεξαρτήτως του περιεχομένου τους.

Για τη φύλαξη οποιονδήποτε πολύτιμων αντικειμένων (περιλαμβανομένου και του κράνους) των οποίων απαγορεύεται η είσοδος στο στάδιο, θα υπάρχει κατάλληλος χώρος φύλαξης στο στάδιο όπου μπορούν να τα παραδίδουν οι οπαδοί και να τα παραλαμβάνουν μετά το τέλος του αγώνα. Για τους οπαδούς της ΑΕΚ το σημείο αυτό θα είναι το ταμείο των φιλοξενουμένων το οποίο βρίσκεται δίπλα από την είσοδο της Βόρειας και κερκίδας. Για τους οπαδούς της ΑΝΟΡΘΩΣΗΣ το σημείο φύλαξης αντικειμένων θα είναι τα ταμεία της ομάδας.

Τόσο η Αστυνομία όσο και τα δύο σωματεία, καλούν τους οπαδούς των δύο ομάδων που θα παρευρεθούν στον εν λόγω ποδοσφαιρικό αγώνα, να συμπεριφέρονται με αθλητοπρέπεια και σε κόσμια πλαίσια. Η Αστυνομία και το προσωπικό ασφαλείας θα βρίσκονται σε όλους τους χώρους του σταδίου για την προστασία του κοινού και την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Kathimerini.com.cy

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση