ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Τα βλέμματα στραμμένα στο Δασάκι

Βγαίνουν σήμερα τρία εισιτήρια για τα προημιτελικά του Κυπέλλου Κύπρου

ΚΥΠΕ

Ημέρα Κυπέλλου σήμερα και τα βλέμματα είναι στραμμένα κυρίως στο Δασάκι στον επαναληπτικό μεταξύ του Εθνικού και της Ομόνοιας. Πρώτος αγώνας στην Β` φάση του θεσμού και για το ΑΠΟΕΛ που υποδέχεται τη Νέα Σαλαμίνα, ενώ ΑΕΚ και Ολυμπιακός θέλουν να κρατήσουν το πλεονέκτημα του πρώτου αγώνα με την Καρμιώτισσα και τον Εθνικό Ασσιας αντίστοιχα.

Χρονολογικά, ο πρώτος σημερινός αγώνας θα ξεκινήσει στις 15:00 στο Μακάρειο Στάδιο με τον Εθνικό Ασσιας να υποδέχεται τον Ολυμπιακό, ο οποίος στον πρώτο αγώνα είχε επικρατήσει με 2-0 και φαντάζει το φαβορί για πρόκριση στους “8”. Τον αγώνα θα διαιτητεύσει ο Ανδρέας Μ. Αργυρού με Α` Βοηθό τον Γιώργος Σάββα και Β` Βοηθό τον Ευαγόρας Ευαγόρου.

Στο Δασάκι της Αχνας, ο Εθνικός υποδέχεται στις 17:00 την Ομόνοια με τις δύο ομάδες να έχουν αφήσει ανοικτούς λογαριασμούς από το ισόπαλο 0-0 του πρώτου αγώνα στο ΓΣΠ. Τον αγώνα θα διαιτητεύσει ο Λούκας Σωτηρίου με Α` Βοηθό τον Στέλιος Νικήτα και Β` Βοηθό τον Κυριάκος Κυριάκου.

Στις 18:00 στο ΓΣΖ η Καρμιώτισσα φιλοξενεί την ΑΕΚ με τους κιτρινοπράσινους να είχαν κερδίσει στον πρώτον αγώνα με 2-1. Ωστόσο το σκορ αυτό κρύβει παγίδες καθώς η Καρμιώτισσα προκρίνεται με 1-0 λόγω του εκτός έδρας που πέτυχε στο ΑΕΚ Αρένα. Τον αγώνα θα διαιτητεύσει ο Βασίλης Δημητρίου με Βοηθούς τον Ανδρέας Π. Ανδρέου και τον Ανδρέας Μιχαηλίδης.

Στις 19:00 το ΑΠΟΕΛ υποδέχεται στον πρώτο μεταξύ τους αγώνα για τη φάση αυτή τη Νέα Σαλαμίνα και θέλει να εξασφαλίσει σκορ που να του δίνει προβάδισμα ενόψει επαναληπτικού ενώ αντίστροφα η ομάδα της Αμμοχώστου θέλει σκορ που να της επιτρέπει να ελπίζει στο Αμμόχωστος-Επιστροφή. Διαιτητής θα είναι ο Κώστας Ψευδιώτης, Α` Βοηθός ο Αθηνόδωρος Ιωάννου και Β` Βοηθός ο Χριστάκης Σπανός.

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΚΥΠΕ

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση

X