ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Ερμής-Ανόρθωση 1-4: Παρών με τεσσάρα

Δύο γκολ από τον Γκονσάλβες που αποχαιρετά την ομάδα

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Πολύ μεγάλη νίκη με 4-1 επί του Ερμή για την Ανόρθωση, που την φέρνει ξανά μέσα στο κόλπο της εξάδας. Αντίο με δυο γκολ για τον Ίσμα, Βίκτορ και Σιβού τα άλλα δυο.

Η Ανόρθωση ήθελε να παίξει καλή μπάλα από το ξεκίνημα και να αναπτυχθεί σωστά, με τον Ερμή να μην βρίσκει τρόπο να ελέγξει το ρυθμό του αγώνα. Στο πρώτο τέταρτο, ο Λέβι έβλεπε τις πάσες προς την αντίπαλη περιοχή να μην περνάνε και γκρίνιαζε, όμως τελικά στην πρώτη φορά που αυτό έγινε σωστά με Οικονομίδη και Γκάμπριελ είδαμε την μεγάλη ευκαιρία με τον Κύπριο μέσο να σουτάρει και τον Στυλιανού να διώχνει σε κόρνερ. Από αυτό, ο Κολούνγκα μοίρασε άλλο ένα γκολ στον Βίκτορ που με κεφαλιά έβαλε μπροστά στο σκορ την ομάδα του και της άνοιξε το δρόμο.

Ο Λέβι πήρε το ζητούμενο, το άγχος έφυγε και πλέον η Ανόρθωση άρχισε να κυριαρχεί στο γήπεδο βρίσκοντας ευκαιρίες και δεύτερο γκολ. Στο 27’ ο Κολούνγκα και πάλι έκανε τη δουλειά στρώνοντας τη μπάλα στον Ίσμα και αυτός στο, μάλλον τελευταίο του, παιχνίδι σκόραρε. Ο Κοσμάς πια αναγκάστηκε να ανεβάσει την ομάδα του ψηλά, προσπάθησε να κάνει φάσεις αλλά κάποια σημαντική δε βρήκε. Αντίθετα, ο Γκάμπριελ στο φινάλε παραλίγο να κάνει το 3-0.

Ο Ερμής έπρεπε να ρισκάρει και το έκανε, όμως φάνηκε σε ένα δίλεπτο μέσα πως δεν ήταν η μέρα του. Μείωσε με τον Μπενγκά στο 61’ με κεφαλιά, αλλά στο 63’ ο Σίβου έριξε μια απίθανη γκολάρα με γυριστό και έδιωξε τα σύννεφα πριν καν αρχίσουν να μαυρίζουν. Ουσιαστικά το γκολ αυτό τελείωσε το ματς, όμως η Ανόρθωση έψαχνε κι άλλα γκολ και κατάφερε να πετύχει ένα με τον Ίσμα στο 82’ μετά από κάθετη του Μίτροβιτς.

Εκεί είχαμε και επιλογή Λέβι να τον βγάλει και το κοινό τον αποθέωσε μαζί με τους συμπαίκτες του αφού ως γνωστό φεύγει για τη Χαρτς.

Ερμής (Κοσμάς):  Στυλιανού, Χριστόφ, Χριστοφή, Ντε Μέλο, Μπενγκά, Ντε Πίνα, Ντα Σίλβα(46’ Γκραντίν), Φροξυλιάς(75’ Λίλλης), Μπάουμαν, Αρτάμπε(60’ Μασίνουα), Παγιές.

Ανόρθωση (Λέβι): Κόπριβετς, Ερέρο, Αγκιλάρ, Σίβου, Γκιγιέρμε, Βίκτορ, Οικονομίδης, Μίτροβιτς, Γκάμπριελ, Κολούγνκα(61’ Ράγιος), Γκονζάλβες

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση