ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Δόξα-Καρμιώτισσα 1-2: Νίκη και «αέρας»

Στους 12 βαθμούς πλέον η διαφορά των δύο ομάδων

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Σπουδαίας σημασίας νίκη με 2-1 μέσα στο Μακάρειο επί της Δόξας για την 21η αγωνιστική του πρωταθλήματος πήρε η Καρμιώτισσα, που κατάφερε να αυξήσει τη μεταξύ τους διαφορά στους 12 βαθμούς.

Το παιχνίδι ήταν ισορροπημένο στο πρώτο 25λεπτο στο οποίο δεν καταγράφηκε κάποια ευκαιρία. Στο 26’ σημειώθηκε η πρώτη καλή στιγμή με τον Νέγκρι να αποκρούει δύσκολα ένα σουτ του Μπάρμπαρο. Ο τερματοφύλακας της Δόξας λειτούργησε όπως έπρεπε και στην ευκαιρία του Πόλιανετς στο 42’, ενώ οι γηπεδούχοι βρήκαν τη δική τους μεγάλη ευκαιρία για να ανοίξουν το σκορ στο 38’ με τον Βοσκανιάν να διώχνει προ της γραμμής το πλασέ του Μπραούλιο.

Η Καρμιώτισσα ήταν καλύτερη στο δεύτερο ημίχρονο και στο 57’ κατάφερε να ανοίξει το σκορ με τον Αντάμοβιτς, που είχε άλλο ένα καλό σουτ στο 68’. Η Δόξα δεν κατάφερε να κάνει αισθητή την παρουσία της για μεγάλο διάστημα όμως στο 80’ κέρδισε πέναλτι με τον Μπραούλιο, που ανέλαβε την εκτέλεση και έφερε το παιχνίδι στα ίσα. Η ισορροπία δεν κράτησε πολύ αφού τέσσερα λεπτά αργότερα ο Πάσεκ ξανάδωσε προβάδισμα στην Καρμιώτισσα και της χάρισε τους τρεις βαθμούς.

Συνθέσεις
Δόξα: Νέγκρι, Πουτζιουρής, Παουλίνιο, Λεονάρντο, Ρεδόνδο, Ρούντι, Γκόμες (72’ Γουίλσον), Κάστρο, Φοφάνα, Μπραούλιο, Κορομινάς.
Καρμιώτισσα: Ντραγκόγεβιτς, Βοσκανιάν, Γουΐλερ, Μπάρμπαρο (65’ Πάσεκ), Αντάμοβιτς, Αρότσα, Σταύρου (90+1’ Βαττής), Λοκόμπε, Πόλιανετς (88’ Ταραλίδης), Σάλιακας, Όρντος.

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση