ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Aύριο οι διήμεροι αγώνες ράλι της επαρχίας Αμμοχώστου

35 συμμετοχές από όλη την Κύπρο

ΚΥΠΕ

Με 35 συμμετοχές από ολόκληρη την Κύπρο ξεκινά αύριο Σάββατο 11 και την Κυριακή 12 Φεβρουαρίου το καλεντάρι του Παγκυπρίου Πρωταθλήματος Ράλι με την κούρσα της επαρχίας Αμμοχώστου. Διοργανωτές του Ράλι είναι το Famagusta Motor Sport Club, η Κυπριακή Ομοσπονδία Αυτοκινήτου και ο Κυπριακός Οργανισμός Αθλητισμού.

Σε γραπτή ανακοίνωση αναφέρεται ότι «το διήμερο 30ο "East Safari Rally", θα έχει ως αφετηρία την πλατεία Αγίου Γεωργίου στο Παραλίμνι το μεσημέρι του Σαββάτου 11 Φεβρουαρίου και θα τερματίσει το μεσημέρι της Κυριακής 12 Φεβρουαρίου».

Προστίθεται ότι ο Πρόεδρος του "Famagusta Motor Sport Club" και Αλητάρχης του φετινού Αγώνα, Γιώργος Ρούσος «ανέφερε ότι στη φετινή διοργάνωση συμμετέχουν 35 αυτοκίνητα με τον περσινό νικητή Χρήστο Δημοσθένους και τον συνοδηγό του Πάμπο Λαό με Mitsubishi Lancer EVO 9 της "Petrolina Eni Racing Team", ενώ ενθαρρυντικό είναι το γεγονός ότι η επαρχία Αμμοχώστου μετρά 9 συμμετοχές».

Νεότερος οδηγός ο Μάριος Ασπρή της ομάδας "Antonis & Stavros Auto Services" με Mitsubishi Lancer EVO 10 και συνοδηγό τον Chips Junior.

Η κούρσα θα ξεκινήσει γύρω στις 2 το μεσημέρι αύριο Σάββατο από την πλατεία Μητροπόλεως στο Παραλίμνι και περιλαμβάνει 3 ημερήσιες ειδικές διαδρομές σε Παραλίμνι, Κάβο Γκρέκο, Σωτήρα, Αγία Θέκλα, Φρέναρος και θα επαναληφθούν ως βραδινές ειδικές διαδρομές οι οποίες θα ολοκληρωθούν στις 8 το βράδυ.

Την Κυριακή, το πρόγραμμα των ειδικών διαδρομών ξεκινά στις 9 το πρωί και περιλαμβάνει το Παραλίμνι, τις Βρυσούλες, το Αυγόρου, το Λιοπέτρι, το Ξυλοφάγου και την Αγία Νάπα. Οι ειδικές διαδρομές θα επαναληφθούν και το μεσημέρι, ενώ το πρόγραμμα των αγώνων θα ολοκληρωθεί το μεσημέρι της Κυριακής.

Τόσο οι διοργανωτές, όσο και οι τοπικές αρχές συστήνουν προσοχή σε όσους θα παρακολουθήσουν τον αγώνα και να ακολουθούν τις υποδείξεις του προσωπικού ασφαλείας.

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΚΥΠΕ

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση