ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Δόξα-Ανόρθωση 0-2: Με Ολιβέιρα στην εξάδα

Γκολ και ασσίστ ο Πορτογάλος

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Με κορυφαίο ποδοσφαιριστή τον Φελίπε Ολιβέιρα που πέρασε σαν αλλαγή στο ημίχρονο, η Ανόρθωση έκαψε την αντίσταση της μαχητικής Δόξα με 0-2. Ο Πορτογάλος σκόραρε και μοίρασε την τελική πάσα στον Καμπρέρα που διαμόρφωσε το τελικό σκορ, χαρίζοντας ουσιαστικά στην ομάδα του την επάνοδο στην έκτη θέση της βαθμολογίας. Σκληρό καρύδι αποδείχθηκαν οι γηπεδούχοι που δέχθηκαν το δεύτερο γκολ σε χρόνους καθυστερήσεων, υστερώντας γι' άλλη μια φορά στην τελική προσπάθεια.

Πρώτο ημίχρονο

Με διάθεση να πάρει την κατοχή της μπάλας ξεκίνησε την αναμέτρηση η γηπεδούχος ομάδα, ωστόσο ήταν η Ανόρθωση που έχασε την πρώτη μεγάλη φάση του αγώνα όταν στο 8ο λεπτό ο Ράγιο σημάδεψε τον Μίτροβιτς που αστόχησε από πλεονεκτική θέση. Δύο λεπτά αργότερα ο Μπραούλιο κέρδισε τη μονομαχία από τον Σιβού, όχι όμως και από τον Κόπριβετς που μπλόκαρε σταθερά, με την Ανορθωση να φλερτάρει με το γκολ στο 13ο λεπτό αλλά η τελική πάσα του Καλό δεν ήταν σωστή. Τέσσερα λεπτά αργότερα ο Ράγιο είδε το φαλτσαριστό σουτ του να καταλήγει κόρνερ μετά από παρέμβαση του Νέγκρι, ο οποίος ενήργησε θετικά και στο 20ο λεπτό στα σουτ του Ισπανού και του Άλβες. Στο 32ο λεπτό ο Κυπριοποιημένος τερματοφύλακας της γηπεδούχου ομάδας έδιωξε σε κόρνερ φάουλ του Ράγιο, ενώ δύο λεπτά αργότερα ο Σιβού δέχθηκε κάρτα που του στερεί το δικαίωμα συμμετοχής από τον επόμενο αγώνα. Τελευταία φάση άξια αναφοράς στο πρώτο ημίχρονο ήταν το σουτ του Κάστρο στο 40ο λεπτό που έφυγε πάνω από τα δοκάρια του Κόπριβετς.

Δεύτερο ημίχρονο

Ξεκίνημα όμοιο με αυτό του πρώτου ημιχρόνου είχαμε στην επανάληψη με τη Δόξα να παρουσιάζεται απαιτητική και να φλερτάρει με το γκολ στο 55ο λεπτό με σουτ του Σάντσεζ. Στο αμέσως επόμενο λεπτό ο Μίτροβιτς εκτέλεσε κόρνερ από δεξιά με τον Ολιβέιρα να κάνει την κεφαλιά και τον Νέγκρι να χάνει τη μπάλα μέσα από τα χέρια του για να έρθει το 0-1. Με τη συμπλήρωση μίας ώρας παιχνιδιού ο Κένεντι φλέρταρε με την ισοφάριση αλλά το γυριστό σουτ που πραγματοποίησε έφυγε πάνω από τα δοκάρια, με τη Δόξα να κερδίζει μέτρα στον αγωνιστικό χώρο και να φτάνει κοντά στο γκολ στο 74ο λεπτό με σουτ του Μπραούλιο. Στο 79ο λεπτό ο Σάντσεζ έστησε τη μπάλα τρία μέτρα έξω από την αντίπαλη περιοχή και με δεξί βολέ είδε τη μπάλα να περνά μόλις έξω, ενω η Ανόρθωση απάντησε με άστοχο εξ επαφής πλασέ του Σάντος δύο λεπτά αργότερα. Στο 89ο λεπτό ο Γκόμες έκανε το συρτό σουτ από αριστερά με τον Κόπριβετς να καλύπτει προκειμένου η μπάλα να περάσει εκτός αγωνιστικού χώρου, ενώ σε χρόνους καθυστερήσεων ο Ολιβέιρα σημάδεψε τον Καμπρέρα που με πλασέ διαμόρφωσε το τελικό 0-2.

Δόξα (Σ. Πουρσαϊτίδης): Νέγκρι, Πουτζιουρής, Σεράν, Λεονάρντο, Κορομίνας, Μπραούλιο (76' Φοφανά), Κάστρο (57' Κένεντι), Ρεδόνδο, Γουίλσον (88' Γκόμες), Σάντζες, Παολίνιο

Ανόρθωση (Ρ. Λέβι): Κόπριβετς, Γκάμπριελ, Σάντος, Ερέρο, Σιβού, Βίκτορ, Οικονομίδης (46' Ολιβέιρα), Μίτροβιτς, Ράγιο, Καλό (84' Καλδερόν), Άλβες (81' Καμπρέρα)

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση