ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Ανόρθωση -Απόλλωνας 0-0: Μάχη χωρίς νικητή

Στο 0-0 έμειναν Ανόρθωση και Απόλλωνας

Μετά από έναν αγώνα με εφτά κίτρινες κάρτες, μια αποβολή και αρκετές ευκαιρίες κυρίως στο πρώτο ημίχρονο, Ανόρθωση και Απόλλωνα πήραν από ένα βαθμό. Η ομάδα της Λεμεσού αν και αγωνίστηκε για 75 και πλέον λεπτά με παίκτη λιγότερο έβγαλε αντίδραση, άσκησε πίεση στην Ανόρθωση αλλά δεν κατάφερε να φτάσει σε κάποιο γκολ, απέναντι στην Ανόρθωση η οποία δεν κατάφερε να διαχειριστεί τα αριθμητικά δεδομένα που ήταν υπέρ της. Κερδισμένος ο... ΑΠΟΕΛ μιας και ο Απόλλωνας είδε την απόσταση από το ρετιρέ να αυξάνεται στους πέντε βαθμούς.

Πρώτο ημίχρονο

Ο Απόλλωνας ήταν η ομάδα που μπήκε καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο, χάνοντας την πρώτη ευκαιρία στο 2ο λεπτό με σουτ του Πίεχ που έφυγε πάνω από τα δοκάρια. Η Ανόρθωση απάντησε αμέσως με κεφαλιά του Σιβού που ήταν άστοχη, ενώ στο 12ο λεπτό ξανά ο Πίεχ με σουτ στην κίνηση είδε τον Κόπριβετς να σταματά την προσπάθειά του. Οι αριθμητικές ισορροπίες ανατράπηκαν στο 16ο λεπτό όταν ο Σεμέδο έκανε επικίνδυνη προβολή στο στήθος του Σάντος, αφήνοντας νωρίς την ομάδα του με παίκτη λιγότερο.

Οι γηπεδούχοι ανέλαβαν την πρωτοβουλία των κινήσεων και είδαν την προσπάθεαι του Καλό στο 27ο λεπτό να σταματά στο δοκάρι, ενώ αμέσως μετά ένα σουτ του Γκάμπριελ στην κίνηση αποκρούστηκε σε κόρνερ. Στο 29ο λεπτό ο Αυγουστή απέσυρε Παπουλή επιστρατεύοντας Πελαγία, με την Ανόρθωση να πιέζει αλλά την Λεμεσιανή ομάδα να βρίσκει αντίδοτο. Μάλιστα στο 43ο λεπτό ο Μπεντόγια έκανε το κλέψιμο στη μεσαία γραμμή και έσπρωξε την ομάδα του στην αντεπίθεση με την κεφαλιά του Πέδρο από κοντά να περνά έξω. Σε χρόνους καθυστερήσεων μια απευθείας εκτέλεση φάουλ του Ντα Σίλβα κατέληξε μόλις έξω με τις δύο ομάδες να κατευθύνονται στα αποδυτήρια χωρίς γκολ.

Δεύτερο ημίχρονο

Με τον Γκίε να περνά στη θέση του Πίεχ ξεκίνησε η επανάληψη, με την Ανόρθωση να φλερτάρει με το γκολ στο 52ο λεπτό όταν η συρτή μπαλιά του Ολιβέιρα από δεξιά ανακόπηκε από τον Βινίσιους προ του Άλβες. Έξι λεπτά αργότερα ο Βινίσιους λειτούργησε σωτήρια σε προσπάθεια του Καμπρέρα μέσα στην περιοχή, με τον Απόλλωνα να απαντά με μακρινό σουτ του Πέδρο στο 59ο λεπτό που κατέληξε κόρνερ.

Στο 63ο λεπτό ο Ντα Σίλβα προσπάθησε να απειλήσει με απευθεάις εκτέλεση φάουλ ανεπιτυχώς, ενώ μια κάθετη πάσα του Ράγιο στην αντίπαλη περιοχή δεν είχε αποδέκτη. Στο 68ο λεπτό ο Κυριάκου δέχθηκε κάρτα που του στερεί το δικαίωμα συμμετοχής στην πρεμιέρα τη δεύτερης φάσης του πρωταθλήματος, με την ομάδα του να απειλεί στην αντεπίθεση στο 81ο με τον Κόπριβετς να αποκρούει το βολέ του Ντα Σίλβα. Τέσσερα λεπτά αργότερα ο Καμπρέρα σκόραρε ωστόσο ο Κολούνγκα που του μεταβίβασε την τελική πάσα υποδείχθηκε σωστά σε θέση οφσάιντ, ενώ μια εκτέλεση φάουλ του Ντα Σίλβα στο 87ο λεπτό πέρασε χωρίς κίνδυνο. Τίποτα δεν άλλαξε στο δίλεπτο των καθυστερήσεων με τις δύο ομάδες να παίρνουν από ένα βαθμό.

Ανόρθωση (Ρ. Λέβι): Κόπριβετς, Γκάμπριελ, Σάντος, Ερέρο, Σιβού, Μίτροβιτς, Βίκτορ, Ράγιο, Καλό (40’ Καμπρέρα), Ολιβέιρα (61’ Κολούνγκα), Άλβες

Απόλλωνας (Σ. Αυγουστή): Βάλε, Σέρτζιο, Ντα Σίλβα, Μπεντόγια (82’ Ρέινολντς), Πέδρο, Πίεχ (46’ Γκίε), Κυριάκου, Παπουλής (29’ Πελαγίας), Βινίσιους, Σεμέδο, Βασιλείου

Κόκκινη κάρτα: Σεμέδο

Κίτρινες κάρτες: Ολιβέιρα, Βίκτορ, Ερέρο, Καμπρέρα/Μπεντόγια, Κυριάκου, Ρέινολντς

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση