ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

ΑΕΚ: Πάει Σαν Μαρίνο

Τη Φολγκόρε θα βρει απέναντί της στον πρώτο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Με την SS Folgore του Σαν Μαρίνο θα αναμετρηθεί η ΑΕΚ στον πρώτο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ. Ο πρώτος αγώνας θα γίνει στις 30 Ιουνίου στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» και ο επαναληπτικός μια βδομάδα αργότερα, στις 7 Ιουλίου στο Σαν Μαρίνο.

Σε εγχώριο επίπεδο, τη σεζόν που ολοκληρώθηκε τερμάτισε τρίτη στο γκρουπ της (υπάρχουν δύο) και στην φάση των πλέι οφ αποκλείστηκε στον Β' γύρο, από την Τρε Φιόρι. Η τελευταία είναι και η πολυπρωταθλήτρια της χώρας, με εφτά κατακτήσεις, ενώ η αντίπαλος της ΑΕΚ είναι στην 2η θέση του σχετικού πίνακα με τέσσερα πρωταθλήματα, όσα έχει και η Ντομαγκνάνο.

Στην Ευρώπη, δεν κατάφερε ποτέ να περάσει ένα γύρο, αφού τις δύο τελευταίες σεζόν έμενε στον Α' προκριματικό γύρο. Πέρσι του Champions League, το 2014-15 του Europa League.

Φυσική της έδρα της είναι το San Marino Stadium, χωρητικότητας μόλις 700 θέσεων. Εδρεύει στο χωριό Φαλκιάνο και τα χρώματα της είναι το κόκκινο, το κίτρινο και το μαύρο.

Το ρόστερ αποτελείται αποκλειστικά από Σανμαρινέζους και Ιταλούς. Η κεντρική φωτό είναι από το ρόστερ της περσινής περιόδου που δηλώθηκε για τα Ευρωπαϊκά ματς.

Τεχνικός της είναι ο Νίκολα Μπεράρντι.

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

ΑΕΚ: Τελευταία Ενημέρωση