ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

ΑΕΚ: Όπλο; Ομοιογένεια

Ο τεχνικός της ΑΕΚ αναμένεται να επαναφέρει τον σχηματισμό 4-1-4-1

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Η ΑΕΚ βρίσκεται απόψε ενώπιον μιας από τις μεγαλύτερες προκλήσεις της ιστορίας της και ο Ιμανόλ Ιντιακέθ αναμένεται πως θα ποντάρει στην ομοιογένεια που κτίστηκε την τελευταία τριετία για να κάμψει την αντίσταση των Τσέχων. Ευθύς εξ αρχής ο Ισπανός τεχνικός έδειξε την προτίμησή του στους ποδοσφαιριστές που βρίσκονταν και πέρσι στην ομάδα, με αποτέλεσμα να λογίζεται ενδεκαδάτο μόλις ένα νέο μεταγραφικό απόκτημα.

Πλην του τερματοφύλακα Μίνιο που αναπληρώνει το κενό αποχώρησης του Ραμίρες, οι άλλοι δέκα που θα πάρουν φανέλα βασικού αναμένεται να είναι ποδοσφαιριστές που είχαν και πέρσι παρουσία στο ρόστερ της ομάδας της Λάρνακας.

Ο τεχνικός της ΑΕΚ αναμένεται να επαναφέρει τον σχηματισμό 4-1-4-1, αφήνοντας στον πάγκο τον Μουρίγιο ώστε οι Καταλά και Μόισοφ να συνθέσουν το κεντρικό αμυντικό δίδυμο. Στην εντεκάδα θα επανέλθει και ο Χαραλάμπους που θα καλύψει τα άκρα μαζί με τον Ορτίθ, ενώ αμετάβλητη θα είναι η τριάδα της μεσαίας γραμμής με τους Μπόλιεβιτς, Λαμπάν και Τομάς. Οι Τέτε, Τρισκόφσκι και Άλβες θα είναι οι ποδοσφαιριστές που θα επιχειρήσουν να κάνουν τη ζημιά στην Σλόβαν Λίμπερετς.

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

ΑΕΚ: Τελευταία Ενημέρωση