ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Μέτρησε το χειροκρότημα

Η αντίδραση που είχε ο κόσμος

Παρά την πικρία από τα αποτελέσματα που είχαν ρίξει την ΑΕΚ προσωρινά στη δεύτερη θέση, η ομάδα της Λάρνακας είχε και... συνοδούς στο ΓΣΠ. Ο κόσμος των «κιτρινοπράσινων» ακολούθησε τον Ιμανόλ Ιδιακέθ και τους ποδοσφαιριστές του στη Λευκωσία και παρά το τελικό αποτέλεσμα κρίθηκε αρνητικό, χειροκρότησε την προσπάθειά τους. Διότι μπορεί η ΑΕΚ να είδε το Λεμεσιανό δίδυμο να την ξεπερνά στη βαθμολογία, αλλά για άλλο ένα ντέρμπι έδειξε ότι μπορεί να δει στα μάτια οποιονδήποτε αντίπαλο και μάλιστα στη δυσκολότερη έδρα του πρωταθλήματος.

Αν είναι κάτι που ο προπονητής και οι φίλοι της ΑΕΚ μπορούν να κρατήσουν από την Κυριακάτικη έξοδο, είναι το πάθος που έδειξαν οι ποδοσφαιριστές για τουλάχιστον 75 λεπτά. Διάστημα κατά το οποίο η ομάδα της Λάρνακας και πήρε κεφάλι στο σκορ και διαχείριστηε το πλήγμα με τους Μίνιο και Τέτε. Αν μη τι άλλο και εν όψει των άλλων ντέρμπι που ακολουθούν, οι περσινοί δευτεραθλητές έδειξαν χαρακτήρα και αντίδραση, χωρίς να παρενθοντολογούν για τις ισοπαλίες με Άρη και ΑΕΖ.

Κυριάκος Τοφή

ΑΕΚ: Τελευταία Ενημέρωση

Καλπάζει από την εξωτερική η ΑΕΚ, η οποία μείωσε την απόσταση στο -2 και στο -6 από την δεύτερη και πρώτη θέση αντίστοιχα ...
24sports.com.cy
 |  ΑΕΚ
X