ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Κριτήριο ο Φλεβάρης

Μέσα στον θα κριθούν πολλά ως προς το μέλλον της ομάδας στις δύο διοργανώσεις.

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Η χθεσινή κλήρωση του κυπέλλου έφερε στο δρόμο της ΑΕΚ μια ομάδα απέναντι στην οποίαν οι πρόσφατες αναμνήσεις στο θεσμό είναι ευχάριστες. Ωστόσο η Ανόρθωση ανεξάρτητα από την κατάσταση στην οποίαν βρίσκεται, αποτελεί έναν μεγάλο αντίπαλο ο οποίος προστίθεται στο ήδη απαιτητικό πρόγραμμα της ΑΕΚ.

Την ερχόμενη Κυριακή η ομάδα της Λάρνακας θα ταξιδέψει στο «Τσίρειο» για να αναμετρηθεί με την ΑΕΛ, ενώ μια εβδομάδα μετά θα υποδεχθεί την Ομόνοια στην «Αρένα». Μόλις τρεις έως τέσσερις ημέρες προετοιμασίας θα έχει στη διάθεσή του ο Ιμανόλ Ιδιακέθ, για να προετοιμάσει την ομάδα του για τον πρώτο αγώνα της προημιτελικής φάσης του κυπέλλου, ο οποίος θα γίνει και αυτός στην έδρα της ΑΕΚ.

Αναμφίβολα η αγωνιστική πτώση των τελευταίων εβδομάδων θα πρέπει άμεσα να μπει στο ντουλάπι του χρόνου μιας και μέχρι το τέλος του μηνός Φεβρουαρίου, θα κριθούν πολλά ως προς το μέλλον της ομάδας στις δύο διοργανώσεις.

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

ΑΕΚ: Τελευταία Ενημέρωση

Καλπάζει από την εξωτερική η ΑΕΚ, η οποία μείωσε την απόσταση στο -2 και στο -6 από την δεύτερη και πρώτη θέση αντίστοιχα ...
24sports.com.cy
 |  ΑΕΚ
X