ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

ΑΕΚ: Μια σου και μια μου

Τέταρτη σερί ισοπαλία για την ομάδα της Λάρνακας

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Η τέταρτη σερί ισοπαλία με σκορ 1-1, βρήκε την ΑΕΚ να χάνει οκτώ βαθμούς στις τελευταίες τέσσερις αγωνιστικές. Το σενάριο που παρατηρήθηκε στο ΓΣΠ επαναλήφθηκε στο Τσίρειο με την ομάδα της Λάρνακας να παίρνει κεφάλι στο σκορ, αλλά να μη μπορεί να συντηρήσει το προβάδισμά της μέχρι τέλους.

Το γεγονός ότι ο Μόισοφ άφησε την ομάδα του με παίκτη λιγότερο διαδραμάτισε το δικό του ρόλο μιας και οι καιρικές συνθήκες ήρθαν στα τελευταία στάδια του αγώνα να συσσωρεύσουν κούραση και περιορίσουν την ΑΕΚ σε παθητικό ρόλο.

Με αυτά και με αυτά και μετά το τέταρτο μια σου και μια σου, οι Λαρνακείς παρέμειναν στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας, με τη διαφορά από την κορυφή να αυξάνεται κατά δύο βαθμούς. Το ποτήρι γι' άλλη μια αγωνιστική μάλλον είναι μισοάδειο παρά μισογεμάτο μιας και ο βαθμολογικός πίνακας αποτυπώνει το τελικό αποτέλεσμα και όχι την προσπάθεια μέχρι το 92ο λεπτό.

Το τρίτο ντέρμπι στη σειρά παραμονεύει με θετικό το γεγονός ότι η ΑΕΚ επιστρέφει στην έδρα της για να υποδεχθεί την Ομόνοια, η οποία ροκάνισε τη διαφορά στους οκτώ βαθμούς.

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

ΑΕΚ: Τελευταία Ενημέρωση

Καλπάζει από την εξωτερική η ΑΕΚ, η οποία μείωσε την απόσταση στο -2 και στο -6 από την δεύτερη και πρώτη θέση αντίστοιχα ...
24sports.com.cy
 |  ΑΕΚ
X