ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

ΑΕΚ: Να είναι αλλιώς

Να επιστρέψουν στις νίκες θέλουν στην ΑΕΚ στο ντέρμπι με την Ομόνοια

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Το σύνθημα με το οποίο άνοιξαν οι πόρτες στο νεόκτιστο γήπεδο της ΑΕΚ στις 17 Οκτωβρίου ήταν «στην αρένα θα είναι αλλιώς». Αυτό ακριβώς το σύνθημα θα κληθούν να κάνουν πράξη το ερχόμενο Σαββατοκυρίακο οι ποδοσφαιριστές του Ιμανόλ Ιδιακέθ, ώστε να επανέλθουν στις νίκες μετά από τέσσερις σερί ισοπαλίες.

Τα αποτέλεσμα μέχρι στιγμής στην νέα έδρα των «κιτρινοπράσινων» κρίνονται θετικά αν λάβει κανείς υπόψην ότι σε αυτή σημειώθηκαν μόνο νίκες πλην της ήττας από τον Απόλλωνα και τις ισοπαλίες με ΑΠΟΕΛ και ΑΕΖ.

Από εκεί και πέρα όμως δεν φτάνει ο προπονητής να δηλώνει ότι η ομάδα είναι σε καλό δρόμο με την αντίδρασή της στους αγώνες με ΑΠΟΕΛ και ΑΕΛ, αλλά να το κάνει πράξη επιστρέφοντας στα τρίποντα.

Οι μαζεμένες απώλειες δεν έριξαν απλώς την ΑΕΚ στην τέταρτη θέση αλλά δίνουν την ευκαιρία ακόμα και στην προσεχή της αντίπαλο, Ομόνοια, να την βυθίσει ακόμα περισσότερο αν την νικήσει. Χρόνος για δάκρυα και σκεπτικισμό δεν υπάρχει μιας και η ομάδα της Λάρνακας βλέπει το πρόγραμμά της να συνεχίζει να είναι απαιτητικό με τις διπλές αναμετρήσεις με την Ανόρθωση στο κύπελλο να αχνοφαίνονται στον ορίζοντα.

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

ΑΕΚ: Τελευταία Ενημέρωση