ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

AEK: Κι αυτό στην εξίσωση

Πολύ σημαντικό το ντέρμπι που ακολουθεί με την Ομόνοια

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Μια τακτική που του χάρισε το τρίποντο και μάλιστα με ανατροπή σε προηγούμενο ντέρμπι, δύναται να χρησιμοποιήσει την Κυριακή ο Ιμανόλ Ιδιακέθ. Η ΑΕΚ θα φιλοξενήσει στην έδρα της την Ομόνοια, η οποία θα παρουσιαστεί καταπονημένη κατά ένα επιπλέον ενενηντάλεπτο, λόγω του χθεσινού αγώνα κυπέλλου με τον Απόλλωνα.

Μάλιστα η προσπάθεια του αντίπαλου της ομάδας της Λάρνακας ήταν μεγάλη μιας και χρειάστηκε να επιστρατεύσει αρκετές δυνάμεις ώστε να μετατρέψει το 0-2 του ημιχρόνου σε 2-2.

Με συνεχόμενα παιχνίδια είχε κατέλθει στην «ΑΕΚ Αρένα» και η ΑΕΛ στον αγώνα της  5ης Νοεμβρίου 2016, κάτι που ο προπονητής των γηπεδούχων και είχε στα υπόψην και χρησιμοποίησε.

Με την πάροδο του χρόνου ήταν φανερό ότι ο αντίπαλος παρουσίαζε σημάδια κούρασης και υποχώρησης, με τον Ισπανό τεχνικό να ρίχνει στο παιχνίδι τον Τέτε αντί του Μπόλιεβιτς στο 60ο λεπτό, ενισχύοντας την επιθετικότητα της ομάδας του.

Ο βραχύσωμος ακραίος επιθετικός ήταν ο ποδοσφαιριστής που πέτυχε 23 λεπτά μετά την είσοδό του, το νικητήριο γκολ για την ομάδα της Λάρνακας, με την ΑΕΛ να μην έχει ούτε το κουράγιο, ούτε τις δυνάμεις να αντιδράσει.

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

ΑΕΚ: Τελευταία Ενημέρωση