ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

AEK: Το έξτρα κίνητρο

Η Ομόνοια είναι μια από τις τρεις ομάδες, τις οποίες η ΑΕΚ δεν κατάφερε να κερδίσει

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Η Ομόνοια αποτελεί μόλις μια από τις τρεις ομάδες, τις οποίες η ΑΕΚ δεν κατάφερε να κερδίσει με τον Ιμανόλ Ιδιακέθ στον πάγκο. Ο αγώνας του πρώτου γύρου έφερε τον Ισπανό τεχνικό να γνωρίζει την πρώτη του ήττα εντός συνόρων όντας καπετάνιος των «κιτρινοπράσινων» μετά το 2-1 της 20ης Νοεμβρίου, μέσα στο ΓΣΠ.

Πέραν των «πράσινων», ο Ισπανός τεχνικός δεν έχει καταφέρει να κάμψει την αντίσταση του ΑΠΟΕΛ στις διπλές φετινές μονομαχίες, ενώ με το βαθμό της ισοπαλίας έφυγε από την έδρα της Αναγέννησης, με τον δεύτερο αγώνα των δύο ομάδων να εκκρεμεί.

Το γεγονός αυτό μπορεί να αποτελεί έξτρα κίνητρο για τον Ιδιακέθ και τους ποδοσφαιριστές ωστόσο βλέποντας τα... βασικά, το τρίποντο αποτελεί αυτοσκοπό με μια ματιά στον βαθμολογικό πίνακα. Το μαξιλαράκι του +4 ανήκει στο παρελθόν και η ΑΕΚ εδώ και αρκετές αγωνιστικές βλέπει και πάνω και κάτω, με τον κίνδυνο να πέσει για πρώτη φορά στην πέμπτη θέση να είναι ορατός.

Στο στρατόπεδο των «κιτρινοπράσινων» αντιμετωπίζουν με σοβαρότητα τα βαθμολογικά δεδομένα που έχουν διαμορφωθεί και επί του παρόντος συγκεντρώνονται στο να τερματίσουν όσο το δυνατόν πιο ψηλά με το τέλος της πρώτης φάσης του πρωταθλήματος.

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

ΑΕΚ: Τελευταία Ενημέρωση