ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

ΑΕΚ: Για να κοιτά ψηλότερα

Θέλει να επιστρέψει στις νίκες, μετά τις τέσσερις σερί ισοπαλίες

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Τρίτο κατά σειρά ντέρμπι για την ΑΕΚ και επιστροφή στην «ΑΕΚ Αρένα» μετά από απουσία δύο εβδομάδων γεγονός που αναγκάζει την ομάδα της Λάρνακας να ψάξει μετά μανίας την επιστροφή στα τρίποντα.

Οι τέσσερις σερί ισοπαλίες ανάγκασαν τους «κιτρινοπράσινους» όχι απλώς να υποχωρήσουν στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας, αλλά να κινδυνεύουν σήμερα με βύθιση ακόμα χαμηλότερα. Βέβαια πέραν από τους πενιχρούς βαθμούς, η ομάδα του Ιμανόλ Ιδιακέθ κέρδισε τις εντυπώσεις και το χειροκρότημα απέναντι σε ΑΕΛ και ΑΠΟΕΛ, μένοντας πλέον να εξαργυρώσει και την ουσία απέναντι στην Ομόνοια.

Ο Ισπανός τεχνικός δεν θα έχει στη διάθεσή του τον Μόισοφ, γεγονός που τον αναγκάζει να επιστρέψει σε σύστημα με τέσσερις αμυντικούς. Ο Γιωργαλλίδης θα πάρει θέση κάτω από τα δοκάρια με τους Μουρίγιο και Καταλά να πλαισιώνονται από δύο άλλους Ισπανούς, τους Ορτίθ και Γκαρίδο.

Στη μεσαία γραμμή η τριάδα Μπόλιεβιτς, Λαρένα και Λαμπάν θα πορευτούν μαζί γι' άλλη μια αγωνιστική, ενώ τη γραμμή κρούσης θα συμπληρώσουν οι Ακοράν, Τρισκόφσκι και Τολεμές.

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

ΑΕΚ: Τελευταία Ενημέρωση