ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

ΑΕΚ: Διόρθωσε τα λάθη

Ρίσκο σε δύο θέσεις φάνηκε να παίρνει ο Χάβι Ρόκα κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Ρίσκο σε δύο θέσεις φάνηκε να παίρνει ο Χάβι Ρόκα κατά τη διάρκεια του καλοκαιρινού προγραμματισμού, από τη στιγμή που η ΑΕΚ στελεχώθηκε με έναν επιτελικό μέσο και έναν κεντρικό επιθετικό. Ο Χουάν Τομάς τραυματίστηκε στον αγώνα του πρώτου γύρου με τον ΑΠΟΕΛ και τέθηκε νοκ άουτ για μεγάλο χρονικό διάστημα, ενώ ο Άντρε Άλβες παραγκωνίστηκε από τον Ιμανόλ Ιδιακέθ, με τον Ιβάν Τρισκόφσκι να διαδραματίζει, με επιτυχία, το ρόλο του κεντρικού επιθετικού.

Ο τεχνικός διευθυντής των «κιτρινοπράσινων» διέγνωσε τα προβλήματα επιλέγοντας να ενισχύσει σημαντικά τη θέση του φορ περιοχής, ψωνίζοντας από την Ευρωπαϊκή αφορά. Ο Ισπανός έφερε στην Κύπρο τον Γάλλο Φλοριάν Τολεμές ο οποίος πραγματοποίησε ονειρικό ντεμπούτο σκοράροντας απέναντι στον ΑΠΟΕΛ, ξεδιπλώνοντας την εκτελεστική του δεινότητα και απέναντι στην Ομόνοια. Φανέλα βασικού πήρε, έστω προσωρινά, αρκετά νωρίς και ο Έλβιρ Μαλόκου, κλέβοντας τις εντυπώσεις με την ταχύτητά του στα άκρα της επίθεσης, έχοντας συμμετοχή στο γκολ που πέτυχε η ΑΕΚ με αντίπαλο τον Άρη στη Λεμεσό.

Την υστάτη επαναπατρίστηκε για έξι μήνες ο Νέστορας Μυτίδης με τον Ιμανόλ Ιδιακέθ να του δίνει ολιγόλεπτες συμμετοχές στην τριάδα των ντέρμπι με ΑΠΟΕΛ, ΑΕΛ και Ομόνοια και αφού πρώτα δεν καρποφόρησαν οι διαπραγματεύσεις με την Ομόνοια για τον Ονησίφορο Ρουσιά. Χωρίς δείγμα γραφής παραμένει ο Έκτορ Εβέλ που αποκτήθηκε ως μια επιπλέον επιλογή στον άξονα και μετά τον παροπλισμό του Τομάς, ενώ το κενό του Μίνιο κλήθηκε να αναπληρώσει ο Χουάν Πάμπλο ο οποίος δεν βρίσκεται ακόμη στην απαιτούμενη αγωνιστική κατάσταση.

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

ΑΕΚ: Τελευταία Ενημέρωση