ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Ερμής-ΑΕΚ 2-3: Γλίτωσε το κάζο

Η ΑΕΚ παραλίγο να πάθει μεγάλο κάζο αφού μια κόκκινη λίγο έλειψε να της στοιχίσει.

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Η ΑΕΚ φλέρταρε με απρόσμενες απώλειες στο «Α.Παπαδόπουλος» αφού μια απερισκεψία του Λαμπάν έβαλε σε μπελάδες την ομάδα της Λάρνακας. Οι φιλοξενούμενοι αν και προηγήθηκαν με 3-0 μια κόκκινη και πέναλτι από τον Λαμπάν άλλαξε τα δεδομένα και έβαλε φωτιά στο παιχνίδι. Τελικά η ΑΕΚ άντεξε στην πίεση και έφυγε με σημαντική νίκη με 3-2.

Καλύτερη με αποδείξεις

Το πρώτο ημίχρονο ξεκίνησε με γκολ ενώ βρήκε την ΑΕΚ να κυριαρχεί του Ερμή και δίκαια να βρίσκεται μπροστά στο σκορ. Μόλις στα πρώτα 50’’ ο Τρισκόφσκι με βολίδα έξω από την περιοχή έκανε το 1-0 και έδωσε προβάδισμα στην ΑΕΚ. Στο 6’ ο Τολεμές δεν κατάφερε μέσα από την περιοχή να κάνει το 2-0. Κάπου εκεί τα πράγματα κόπασαν με τον Ερμή να προσπαθεί να αναπτυχθεί αλλά να μην μπορεί. Στο 31’ ο Νικολαΐδης έδωσε ένα αυστηρό πέναλτι σε ανατροπή του Τολεμές από τον Στυλιανού με τον Τρισκόφσκι να μην αστοχεί από την άσπρη βούλα. Η τελευταία φάση του ημιχρόνου ήταν στις καθυστερήσεις όταν η ΑΕΚ σε σουτ του Ακοράν είδε την μπάλα να σταματά στην γραμμή και στη συνέχεια ο Τολεμές να μην καταφέρνει να την στείλει στα δίχτυα.

Πήρε φωτιά

Το δεύτερο ημίχρονο ήταν πραγματικά εξαιρετικό αφού ένα γκολ της ΑΕΚ και έπειτα μια αποβολή έβαλαν φωτιά στο ημίχρονο. Στο 53’ ο Χέφελ μέσα από την περιοχή και μετά από πάσα του Τρισκόφσκι έκανε το 3-0 και φάνηκε να καθαρίζει το παιχνίδι. Ωστόσο στο 56’ ο Λαμπάν σε μια αψυχολόγητη ενέργεια ανέτρεψε τον Ντε Μέλο μέσα στην περιοχή και δέχθηκε την κόκκινη. Ο Ντε Μέλο πέτυχε το 3-1 και έδωσε ξανά ελπίδες στον Ερμή. Στο 63’ ο Ντε Μέλο έχασε καλή ευκαιρία ενώ στην συνέχεια έγινε παράβαση στην περιοχή της ΑΕΚ με τον Νικολαΐδη να μην δείχνει την άσπρη βούλα λανθασμένα. Στο 64’ ο Μπάουμαν πέτυχε το 3-2 και έβαλε φωτιά για τα καλά στον αγώνα αφού ο αγώνας είχε αρκετό δρόμο μπροστά του. Στο 67’ η ΑΕΚ δικαιούτο πέναλτι σε χέρι του Χριστοφή όμως ο Νικολαΐδης και πάλι δεν έδειξε την άσπρη βούλα. Ο Ερμής συνέχισε να πιέζει για το γκολ όμως άφηνε χώρους κενούς πίσω προκειμένου να φθάσει στην ισοφάριση. Η ομάδα της Αραδίππου αν και πίεσε δεν κατάφερε να βρει το γκολ και έτσι η ΑΕΚ πήρε δύσκολη νίκη με 3-2.

Οι εντεκάδες:

Ερμής: Στυλιανού, Χριστοφή, Χριστόφ, Ντε Μέλο, Αρτάμπε, Μαρτίνιουκ, Μασίνουα, Μπάουμαν (73' Αλεξίου), Λίλλης (54' Κότο Παγιές), Ντε Πίνα (16' Ψάλτης), Γκραντίν.

ΑΕΚ: Γιωργαλλίδης, Τρουγιόλς, Καταλά, Ακοράν (81' Μαλόκου), Τρισκόφσκι, Έκτορ (66' Μοϊσόφ), Μπόλιεβιτς, Ορτίθ, Λαμπάν, Φλοριάν (92' Μυτίδης), Χαραλάμπους.

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

ΑΕΚ: Τελευταία Ενημέρωση