ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

ΑΕΚ: Τα αυτονόητα και βλέπει

Η ΑΕΚ πρέπει απέναντι στην Αναγέννηση να κάνει τα αυτονόητα και να πάρει την νίκη.

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Η ΑΕΚ αντιμετωπίζει σήμερα την Αναγέννηση για την τελευταία αγωνιστική της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος. Η ομάδα της Λάρνακας θέλει να κάνει το αυτονόητο, δηλαδή να πάρει την νίκη μέσα στην έδρα της, μια νίκη που αν έρθει πιθανότατα να έχει πολλαπλά οφέλη.

Ο Ιμανόλ Ιδιάκεθ καταστρώνει τα πλάνα του έχοντας στο νου του τόσο τον αγώνα με την Ανόρθωση για το κύπελλο όσο και την δύσκολη συνέχεια στα play-offs. Ωστόσο σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να υποτιμήσει τον αντίπαλο αφού η Αναγέννηση έχει ως κίνητρο να φύγει με ψηλά το κεφάλι από την κατηγορία. Επίσης η ομάδα της Δερύνειας θέλει έστω και στο τέλος να πάρει την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα ενώ δεν πρέπει να ξεχνούμε ότι στον πρώτο γύρο πλήγωσε την ΑΕΚ.

Γι’ αυτό λοιπόν η ΑΕΚ πρέπει να μπει σοβαρά και πειθαρχημένα στο ΑΕΚ Αρένα, να επιβάλει τον ρυθμό της και να προσπαθήσει να πετύχει ένα γρήγορο γκολ. Μια καλή εμφάνιση θα ανεβάσει την ψυχολογία των ποδοσφαιριστών ενόψει της δύσκολης συνέχειας που ακολουθεί. Τίποτε παραπάνω από τα αυτονόητα δηλαδή.

Ο Ισπανός τεχνικός σκέφτεται να κάνει αλλαγές στο αρχικό σχήμα της ομάδας του αφού θέλει να ξεκουράσει ποδοσφαιριστές και να δώσει ευκαιρίες σε άλλους προκειμένου να τους έχει όλους ετοιμοπόλεμους. Εξάλλου ακολουθεί ο δύσκολος αγώνας κυπέλλου με την Ανόρθωση όπου οι Λαρνακείς πρέπει να κάνουν μια τεράστια ανατροπή για να πάρουν την πρόκριση.Έχοντας λοιπόν αυτά κατά νου δεν μπορούμε να πούμε με βεβαιότητα ποια θα είναι η εντεκάδα του Ιμανόλ Ιδιακέθ. Πάντως θέση στο αρχικό σχήμα διεκδικούν οι Χουάν Πάμπλο, Χαραλαμπίδης, Μυτίδης και Μαλόκου.

Όποιοι και αν αγωνιστούν πρέπει να πάρουν την νίκη, μια νίκη που αν έρθει δεν αποκλείεται να ανεβάσει την ΑΕΚ στην 2η θέση αφού ο Απόλλωνας έχει δύσκολο αγώνα απέναντι στην Ανόρθωση.

Ανδρέας Παφίτης

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

ΑΕΚ: Τελευταία Ενημέρωση

Καλπάζει από την εξωτερική η ΑΕΚ, η οποία μείωσε την απόσταση στο -2 και στο -6 από την δεύτερη και πρώτη θέση αντίστοιχα ...
24sports.com.cy
 |  ΑΕΚ
X