ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

ΑΕΚ: Σκορ... πρόκρισης

Η έκταση του σκορ απέναντι στην Αναγέννηση μιλά από μόνη της

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Με τα καλύτερα ψυχολογικά και αγωνιστικά δεδομένα, τηρουμένων των αναλογιών, θα προσεγγίσει η ΑΕΚ την πρόκληση της Τετάρτης και συγκεκριμένα την προσπάθεια ανατροπής των εις βάρος της καταστάσεων στο θεσμό του κυπέλλου. Η έκταση του σκορ απέναντι στην Αναγέννηση μιλά από μόνη της, ωστόσο μια... εξάρα απέναντι σε έναν αντίπαλο χωρίς κίνητρο, δεν θα πρέπει να παρασύρει. Έχοντας πάντα κατά νου στον επερχόμενο αγώνα, θα έλεγε κανείς ότι η ΑΕΚ χθες πήρε σκορ πρόκρισης, με παίκτες κλειδιά να σημαδεύουν τα αντίπαλα δίκτυα.

Μυτίδης, Καταλά και Χέφελ πέρασαν στην πρώτη γραμμή των διακριθέντων συνεισφέροντας στον τομέα του σκοραρίσματος, με τους πρώτους δύο μάλιστα να πετυχαίνουν το ζητούμενο δις. Σε συνδυασμό δε με την ισοπαλία του Απόλλωνα απέναντι στην προσεχή αντίπαλο Ανόρθωση, οι Λαρνακείς πέρασαν στο δεύτερο σκαλοπάτι της βαθμολογίας, προσεγγίζοντας τη συνέχεια με τα χαμόγελα να επανέρχονται στα πρόσωπα του κόσμου τους.

Σε συνδυασμό δε με την επιστροφή του Τομάς στην ενεργό δράση, φαίνεται ότι η ΑΕΚ «γεμίζει» την καταλληλότερη στιγμή με τα νέα της αποκτήματα να κάνουν βήμα μπροστά, δηλώνοντας παρόν εν όψει της απαιτητικής συνέχειας.

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

ΑΕΚ: Τελευταία Ενημέρωση

Καλπάζει από την εξωτερική η ΑΕΚ, η οποία μείωσε την απόσταση στο -2 και στο -6 από την δεύτερη και πρώτη θέση αντίστοιχα ...
24sports.com.cy
 |  ΑΕΚ
X