ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

AEK: Θέλει τον Τομάς της

Δεν άργησε να βάλει τη σφραγίδα του στο παιχνίδι της ομάδας του

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Άγνωστη φαίνεται να είναι η φράση «διάστημα προσαρμογής» στον Χουάν Τομάς ο οποίος πάτησε για δεύτερη φορά χορτάρι σε αγωνιστικές συνθήκες μετά τον τραυματισμό του, στον προχθεσινό αγώνα κυπέλλου με την Ανόρθωση. Ο Ισπανός μεσοεπιθετικός μπορεί να ήταν κάπως επιφυλακτικός στις πρώτες του επαφές με τη μπάλα, ωστόσο δεν άργησε να βάλει τη σφραγίδα του στο παιχνίδι. Από κίνηση στο κενό χώρο και γύρισμα στην περιοχή προήλθε το πρώτο γκολ της ΑΕΚ, με τον Τομάς να πιστώνεται την πρώτη του ασσίστ μέσα στο 2017.

Σαν ποδοσφαιρική αξία και σαν προσωπικότητα, ο βραχύσωμος Ισπανός αποτελεί μεγάλη αξία για τους «κιτρινοπράσινους», επιστρέφοντας σε μια χρονική στιγμή που η ομάδα τον έχει απόλυτη ανάγκη. Οι δέκα αγώνες μέχρι το φινάλε θα κρίνουν το κατά πόσο η ΑΕΚ θα πανηγυρίσει τίτλο ή αν θα συμβιβαστεί με την εξασφάλιση ενός Ευρωπαϊκού εισιτήριου με τον ποδοσφαιριστή που της έλειψε όσο κανείς άλλος, να επιστρέφει στις επάλξεις.

Αν στην εξίσωση προστεθούν οι παραγωγικές εμφανίσειες των Μυτίδη και Εβέλ, τότε είναι σίγουρο ότι οι Λαρνακείς μετρούν σημαντικές μονάδες στην τελική φάση του πρώταθλήματος.

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

ΑΕΚ: Τελευταία Ενημέρωση