ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

ΑΕΚ: Η μπάλα στα πόδια της

Η ισοπαλία του Απόλλωνα προσφέρει τη δυνατότητα για επιστροφή μεν στη δεύτερη θέση

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Ένα ευχάριστο και ένα δυσάρεστο μαντάτο επιφύλαξαν οι πρώτοι αγώνες της δεύτερης φάσης του πρωταθλήματος για την ΑΕΚ, γεγονότα που καθιστούν το τρίποντο στον απογευματινό αγώνα με την Ομόνοια ως επιβεβλημένο.

Η νίκη του ΑΠΟΕΛ φέρνει τους Λαρνακείς σε απόσταση εφτά βαθμών από την κορυφή ωστόσο η προοπτική για επαναφορά της διαφοράς σε διαχειρίσμο σημείο, είναι εκεί. Η ισοπαλία του Απόλλωνα προσφέρει τη δυνατότητα για επιστροφή μεν στη δεύτερη θέση αλλά σε απ΄σοταση μεγαλύτερου του βαθμού, με φόντο την εξασφάλιση ενός Ευρωπαϊκού εισιτηρίου.

Με απόντα τον Τέτε για άλλον έναν αγώνα, ο Ιμανόλ Ιδιακέθ αναμένεται να επιλέξει τον Γιωργαλλίδη κάτω από τα δοκάρια, με τους Μουρίγιο, Μόισοφ και Καταλά στην τριάδα της άμυνας.

Γκαρίδο και Ορτίθ θα καλύψουν τα άκρα με τη μεσαία γραμμή να γεμίζει με τους Λαρένα, Λαμπάν και Ακοράν. Επιθετικό δίδυμο θα είναι οι Τρισκόφσκι και Τολεμές, με τους Μυτίδη, Χαραλαμπίδη και Εβέλ να διεκδικούν μια θέση στο αρχικό σχήμα.

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

ΑΕΚ: Τελευταία Ενημέρωση

Καλπάζει από την εξωτερική η ΑΕΚ, η οποία μείωσε την απόσταση στο -2 και στο -6 από την δεύτερη και πρώτη θέση αντίστοιχα ...
24sports.com.cy
 |  ΑΕΚ
X