ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
Τελευταία Ενημέρωση: 17:36
 

ΑΕΚ: Μεγάλο ερωτηματικό

Έχει την ευκαιρία με νίκη να βάλει πίεση σε Απόλλωνα και ΑΠΟΕΛ

Newsroom 24sports

Η απογοήτευση κυριαρχεί στο στρατόπεδο της ΑΕΚ, μιας και κατά τα φαινόμενα, ο τίτλος της κλείνει μεν το μάτι αλλά δεν βγαίνει… ραντεβού μαζί της! Η ήττα από την Λεμεσό ήρθε αμέσως μετά την σπουδαία νίκη επί του ΑΠΟΕΛ και αυτό το κοντράστ συναισθημάτων οδηγεί σε κατεβασμένα κεφάλια μιας και οι αυξομειώσεις στα αποτελέσματα της φετινής ομάδας είναι συνήθες φαινόμενο.

Μετά το τέλος του νικηφόρου σερί των οκτώ αγώνων στην αρχή του πρωταθλήματος, οι Λαρνακείς απέτυχαν να κτίσουν ανάλογο μομέντουμ και αυτό αποτυπώνεται και στον βαθμολογικό πίνακα.

Μετά το τέλος του νικηφόρου σερί των οκτώ αγώνων στην αρχή του πρωταθλήματος, οι Λαρνακείς απέτυχαν να κτίσουν ανάλογο μομέντουμ και αυτό αποτυπώνεται και στον βαθμολογικό πίνακα. Σε αντίθεση με την πρώτη χρονικά αναμέτρηση της ΑΕΚ με την Ανόρθωση στην «Αρένα» οι τιμές των εισιτηρίων είναι σε επίπεδα που δεν δίνουν το έξτρα κίνητρο στους φίλους της ομάδας για να κάνουν την… καρδιά τους πέτρα.

Σε κάθε περίπτωση, η ομάδα του Ιμανόλ Ιδιακέθ έχει την ευκαιρία με νίκη να βάλει πίεση σε Απόλλωνα και ΑΠΟΕΛ, οι οποίες προπορεύονται και θα αναμετρηθούν μια ημέρα αργότερα. Κι αυτό χωρίς τρία βασικά γρανάζια όπως είναι οι τιμωρημένοι Τρισκόφσκι και Λαρένα, αλλά και ο παροπλισμένος Λαμπάν.

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Newsroom 24sports

Σχόλια αναγνωστών

Με νέους μάρτυρες συνεχίζεται η δίκη για το διπλό φονικό στον Στρόβολο

«Aν η δικαιοσύνη ήταν υγιής, μέχρι τώρα οι δολοφόνοι θα έπρεπε να ήταν μέσα. Όμως, έχοντας υπόψη τον ...»
ΑΚΑ  |  12:21

Οζερσάι: Θα μπουν ειδικοί στα Βαρώσια για καταγραφή

«Eιδικούς μόνο στον τουρκομαχαλλά έσιει!!!??? »
ΑΚΑ  |  12:18

Οζερσάι: Θα μπουν ειδικοί στα Βαρώσια για καταγραφή

«Eιδικούς μόνο στον τουρκομαχαλλά έσιει!!!??? »
ΑΚΑ  |  12:18

ΑΕΚ: Τελευταία Ενημέρωση

X