ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
Τελευταία Ενημέρωση: 13:21
 

ΑΕΚ: Ρεζέρβες πρώτης γραμμής

Τρεις ποδοσφαιριστές διεκδικούν ακόμα περισσότερο χρόνο συμμετοχής

Newsroom 24sports

Το γεγονός ότι ο Ιμανόλ Ιδιακέθ έχει περιορίσει το ροτέισον στους πλείστους φετινούς αγώνες, έχει οδηγήσει στην μείωση ή ακόμα και την ελαχιστοποίηση του χρόνου συμμετοχής των ποδοσφαιριστών που δεν λογίζονται βασικοί. Ιδιαίτερα η εντεκάδα που επιλέχθηκε για τον τελευταίο αγώνα πρωταθλήματος απέναντι στην Πάφος FC, έχει φανερώσει τις προτιμήσεις του Ισπανού τεχνικού ο οποίος έχει καταφέρει να συνθέσει μια εντεκάδα με υψηλό βαθμό ομοιογένειας.

Από εκεί και πέρα, τρεις κυρίως ποδοσφαιριστές είναι αυτοί που κάθε εβδομάδα, ή τουλάχιστον όταν είναι έτοιμοι από ιατρικής άποψης, κτυπούν την πόρτα της εντεκάδας. Το ταλέντο που ακούει στο όνομα Έκτορ Χέφελ, το πολυεργαλείο Χουάν Τρουγιόλς και ο Κύπριος διεθνής αμυντικός Μάριος Αντωνιάδης, έχουν καταφέρει να κερδίσουν ακόμα και φανέλα βασικού σε κάποια διαστήματα της φετινής περιόδου.

Το ταλέντο που ακούει στο όνομα Έκτορ Χέφελ, το πολυεργαλείο Χουάν Τρουγιόλς και ο Κύπριος διεθνής αμυντικός Μάριος Αντωνιάδης

Ο βραχύσωμος Ολλανδός μέσος μπορεί να θεωρηθεί ως ο διάδοχος του Ζουάν Τομάς με την ΑΕΚ να κτυπά φλέβα χρυσού με την περίπτωσή του. Ο Ισπανός συστήθηκε ως κεντρικός αμυντικός, βρέθηκε πέρσι τον Ιανουάριο με το ένα πόδι στην έξοδο, ωστόσο οι αρετές που φανέρωσε είτε ως ακραίος αμυντικός είτε ως ανασταλτικός μέσος, του έδωσαν παράταση ζωής. Ο συμπατριώτης μας αμυντικός, είναι ουσιαστικά ο μοναδικός από τα φετινά αποκτήματα που κατάφερε να ξεκινήσει τη χρονιά βασικός και αποτελεί πρώτη λύση σε κάθε απώλεια της τριάδας των Μόισοφ-Καταλά-Μουρίγιο στα μετόπισθεν.

Και οι τρεις πλέον βρίσκονται σε κατάσταση ενεργοποίησης και αναμένουν τη δική τους ευκαιρία ή συγκυρία για να ανακτήσουν για τα καλά, φανέλα βασικού.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Διαβάζονται σήμερα

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Newsroom 24sports

Σχόλια αναγνωστών

#PoliticsBlog Οι εμετοί, τα ξερατά και πιθανές θεραπείες

«η τάση προς εμετό μπορεί να προκλήθηκε απο το βούρκο στον οποίο κυλιέται ο Γενικός Εισαγγελέας »
leoegotora  |  12:54

Λιλλήκας προς Χαμπιαούρη: Θα καταψηφίσουμε τον προϋπολογισμό του υπ. Παιδείας

«Για να καταψηφίσει το νόμο δε πρέπει να έχει και βουλευτές; »
LEOEGOTORA  |  12:51

Προμήνυμα διεξόδου η επαναφορά του συνδικαλιστικού χρόνου

«Εφόσον είναι αναμεμιγμένο το ΑΚΕΛ, λύση δεν θα υπάρξει!!! »
knak  |  09:06

Επαναφέρεται ο συνδικαλιστικός χρόνος στις εκπαιδευτικές οργανώσεις

«....και εσυ ζοπποβορτε κυπριακε λαε πληρωνε φορους!!!»
Ντόμπρος Κελαήδης  |  22:43

ΑΕΚ: Τελευταία Ενημέρωση