ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

ΑΕΚ: Το πείραμα και η έλλειψη αντίδρασης

Η έλλειψη διαχείρισης και οι αγωνιστικές επιλογές στοίχισαν κάτι περισσότερο από τρεις βαθμούς στους κιτρινοπράσινους

Newsroom 24sports

Ξεκινώντας το ντέρμπι κορυφής με την Ανόρθωση, η ΑΕΚ είχε την ευκαιρία να πραγματοποιήσει ένα καθοριστικό βήμα ως προς την εκπλήρωση των στόχων της καθώς θα μπορούσε και να αφήσει την αντίπαλο έξι βαθμούς πίσω και να μεγαλώσει τη διαφορά από τον Απόλλων. Το γρήγορο γκολ του Ζουάν Τομάς φάνηκε να απλοποιεί τα δεδομένα καθώς τα ψυχολογικά δεδομένα ήρθαν προς το μέρος των κιτρινοπράσινων αλλά και το μομέντουμ του αγώνα καθώς η διαχείριση ήταν αυτό που χρειαζόταν από το τρίτο λεπτό.

Κόντρα στην εικόνα που έκτισε την τελευταία τριετία, η ομάδα του Ιμανόλ Ιδιακέθ έδωσε μπάλα και χώρο στον αντίπαλο

Κόντρα στην εικόνα που έκτισε την τελευταία τριετία, η ομάδα του Ιμανόλ Ιδιακέθ έδωσε μπάλα και χώρο στον αντίπαλο, προσπαθώντας περισσότερο να συντηρήσει το υπέρ της σκορ παρά να σκοτώσει την αναμέτρηση. Η τοποθέτηση του Τέτε στο αριστερό άκρο της άμυνας χαρακτηρίζεται εκ του αποτελέσματος τουλάχιστον ατυχής μιας και τα δύο από τα τρία γκολ της αντίπαλου ήρθαν από την πλευρά του βραχύσωμου Ισπανού, ο οποίος προερχόταν από καταπόνηση λόγω ίωσης.

Ουσιαστικά οι Λαρνακείς κατάφεραν να ελέγξουν το ρυθμό της αναμέτρησης μετά τη συμπλήρωση μίας ώρας παιχνιδιού και για περίπου 15 λεπτά καθώς η Ανόρθωση έφτασε στην ολική ανατροπή στο 74ο λεπτό, σε μια φάση που η αμυντική συμπεριφορά προβλημάτισε. Οι διορθωτικές κινήσεις του Ιμανόλ Ιδιακέθ δεν έδωσαν το κάτι παραπάνω ή τουλάχιστον αυτό που έλειπε, με παίκτες κλειδιά όπως οι Χόρχε Λαρένα και Φλοριάν Τολεμές να υστερούν σημαντικά.

Αυτή ήταν η τρίτη φορά στους τελευταίους τέσσερις αγώνες που οι Λαρνακείς μένουν χωρίς τρίποντο και σαφέστατα οι αποστάσεις από τους διώκτες έχουν σμικρυνθεί εώς ελαχιστοποιήθει.

Διαβάζονται σήμερα

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Newsroom 24sports

Σχόλια αναγνωστών

Νέα επίδειξη ισχύος από Ερντογάν

«Είναι ακριβώς η ίδια ιστορία; `η αίγια τρίφκεται πάνω στη βέρκα του βοσκού....`»
knak  |  10:19

Σταύρος Μαλάς: Το ΑΚΕΛ να διατυπώσει ξανά την πρότασή του

«Κύριε Μαλά, κόψε την πάρλα να χαρείς! Η κομμουνιστική νοοτροπία έχει πεθάνει!!! »
knak  |  10:18

Ο Τίλερσον έρχεται πριν την EXXON

«Ποιά η διαφορά από τον Χίτλερ?»
knak  |  10:17

ΑΕΚ: Τελευταία Ενημέρωση