ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

ΑΕΛ: Θα έχει και «μπαμ»

Του Χρίστου Ζαβού

Του Χρίστου Ζαβού

Αν ήμουν εγώ που έφερνα τον Φιρμίνιο και όχι ο Πάμπος θα είχα μετακομίσει στο Καϊμακλί. Που να στρίψω που το round about να κατεβώ Εναέριο; Black list κανονικά. Αυτό που θέλω να σου πω είναι ότι καλός και άγιος ο Πορτογάλος, αλλά ρε παιδί μου δεν κάνει μπαμ στ’ αυτιά σου.  Εδώ  ψάχναμε να βρούμε κάτι για την αφεντιά του και καταλήξαμε στην ιστορία της Αγκόλας όταν αυτή ήταν αποικία των Πορτογάλων.

Προς θεού δεν τον υποτιμώ τον άνθρωπο. Άλλωστε τα είπαμε δεκάδες φορές. Το καλοκαίρι του 11 λειτουργεί ή θα πρέπει να λειτουργεί σαν φάρος για όλους εμάς. Σου το ξανά πα. Ποιος είμαι εγώ να υποτιμήσω τον Φιρμίνιο; Και άμα αυτός μου βγει ο νέος Μοντέιρο; Να τρέχω να κρυφτώ;

Άλλο θέλω να σου πω. Μπορεί να έρθουν ένα σωρό παίκτες, αλλά κάποιοι θα ξεχωρίζουν. Το βιογραφικό τους. Που προϋποθέτουν και περισσότερα λεφτά. Θα κάνουν αυτό που λέμε καμιά φορά υπερβολικά, μπαμ!!

Προς το παρόν δεν γνωρίζουμε ονόματα. Άμα όμως με ρωτήσεις με βάση κιόλας τι θυμόμαστε από τον προγραμματισμό του Πάμπου το καλοκαίρι του 11, οι «μεγάλες» μεταγραφές θα γίνουν σε συγκεκριμένες θέσεις. Σου επαναφέρω το 11 στη μνήμη. Οι πιο σπουδαίες μεταγραφές σε σχέση με τους Καρλίτος, Μοντέιρο, Νίλσον και Ενρίκε και όλους τους υπόλοιπους, ήταν φυσικά οι εξής τέσσερις. Ντεγκρά, τερματοφύλακας. Η επιστροφή του Ουόν. Ο Βραζιλιάνος Μπεμπέ που τότε αποτελούσε βασικό στέλεχος της Εστορίλ που τα πήγαινε περίφημα και ο Καφού ως κεντρικός επιθετικός.

Τι κοινό έχουν όλοι οι πιο πάνω; Ότι απαρτίζουν τον άξονα της ομάδας. Πορτιέρο, στόπερ, κεντρικό χαφ και σέντερ φορ. Κάπου εκεί, σ’ αυτές δηλαδή τις θέσεις να περιμένεις τις μεγάλες μεταγραφές. Τώρα μπορεί να βγουν οι Φιρμίνιο και ο κάθε Φιρμίνιο που θα έρθει, να τον αγαπήσουμε όλοι, αλλά θεωρητικά στον προγραμματισμό έχω την εντύπωση ότι κάπου σ’ αυτές τις θέσεις θα σπαταληθούν περισσότερα λεφτά.

Τώρα για όνομα μην με ρωτάτε. Αυτοί έχουν υπόψη ποιος και τι. Να περιμένουμε. Προς το παρόν αναμένουμε το ξεσκαρτάρισμα. Και γι’ αυτό έχουμε μιλήσει πολλάκις. 

Ξέχασα κιόλας ν’ αναφέρω ότι χωρίς τα λεφτά του Σόφο, τίποτα δεν μπορεί να γίνει. Ούτε μπαμ, ούτε αναμμένο σπίρτο. Να είμαστε σωστοί. Τον χρειάζεται τον Σόφο η ομάδα για να κάνει την προσπάθεια να επανέλθει. Δεν ξέρω τι σκέφτεσαι για τον Πάμπο, τον έναν ή τον άλλο αλλά ο Σόφο είναι αυτός που κάνει κουμάντο στο οικονομικό. Και όπως πολύ καλά γνωρίζεις τα λεφτά είναι το παν. No money, no honey...

 

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Του Χρίστου Ζαβού

ΑΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση