ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

ΑΕΛ: Της τρελής…

Ένα σωρό ονόματα βγήκαν προς τα έξω ως υποψήφιοι μεταγραφικοί στόχοι

Του Χρίστου Ζαβού

Του Χρίστου Ζαβού

Τι γίνεται ρε; Εδώ εμείς δεν καταλάβαμε, πόσο μάλλον ο άλλος που είναι και κάπως αποστασιοποιημένος. Πήρα το Θεόδωρο να συνοψίσω, γιατί έτσι όπως πάει το πράγμα θα τους ξεχάσουμε.

Λοιπόν έχουμε και λέμε. Οι δύο σίγουροι. Φιρμίνιο. Εξτρέμ, 28 χρόνων, Πορτογάλος που έπαιζε στην Οριεντάλ, τελευταία στη Β κατηγορία της χώρας.

Ουέλλιγκτον Κάρλος. Σέντερ-φορ, Βραζιλιάνος που αγωνιζόταν στην Παντούρι της Ρουμανίας. Ανακοινώθηκε κιόλας ο «αφάνας». Από κει και πέρα, είναι ο Αλί Σαβανέ. Ιβοριανός, 26 χρόνων αμυντικός χαφ που αγωνιζόταν στην Μπενφίκα Ντε Λουάντα. Μάλλον και αυτός κλειστός είναι.

Πάμπλο Ντε Λούκας. Επιτελικός χαφ, 30 χρόνων Ισπανός που αγωνίζεται στην Βιτορούλ. Αρέσει και μάλλον πάνε να τον πάρουν.

Είναι και ο Πέδρο. 23 χρόνων, Αγκολέζος, επιθετικός κορυφής που και αυτός είναι συμπαίκτης του Αλί Σαβανέ στην Μπενφίκα της Αγκόλας.

Γράφτηκε και το όνομα του Κάι. Καποβερντινός, 28 χρόνων κεντρικός αμυντικός στην Κραϊόβα. Ασιχτίρ είναι και ο Λιθουανός Τσερνάουσκας που πήγαν να τον δουν αλλά δεν έπαιξε με τη Ντιναμό Βουκουρεστίου.

Κοίτα να δεις. Δεν είναι όπως τις προηγούμενες φορές που ο καθένας έγραφε το κοντό και το μακρύ του, πουλώντας μούρη για «αποκλειστικά» και μαλακίες. Τούτη τη φορά γίνεται διαγωνισμός διαρροής. Από τη μια ο Καραβίδας από την άλλη ο Πάμπος γίνεται της τρελής. Άλλοι και αυτοί μας μπέρδεψαν. Ειδικά την Παρασκευή, βγήκαν πέντε ονόματα. Τον Πογκμπά να έκλειναν δεν θα τον παίρναμε χαμπάρι. Θα λέγαμε Αφρικανός είναι αυτός, καλός φαίνεται.

Αυτό που θέλω να σου πω είναι ότι οι πληροφορίες των συναδέλφων είναι μαχαίρι. Δεν είναι να τους αγνοείς. Θα δούμε κιόλας τι άλλο θα φέρουν τα «φιλαράκια» από την Ρουμανία. Άνοιξαν κιόλας συνεργασία με τον Χάτζι. Από την Πορτογαλία το περιμέναμε από τους Ρουμάνους μας ήρθε.

Και να φανταστείς, έχει ακόμη ζουμί. Ακόμη και όλοι οι πιο πάνω να κλείσουν, θα έρθουν άλλοι τόσοι. Μέχρι να τους μάθουμε θα μας βγει το λάδι.
Καλή ομάδα να στήσουν και τα υπόλοιπα είναι μαλακίες. Σου το είπα. Πάμπος και Καραβίδας είναι το κυπριακό ποδόσφαιρο. Το γνωρίζουν και ανάλογα πράττουν. Είμαι σίγουρος ότι θα φτιάξουν μια ομάδα που δύσκολα θα την παλεύεις. Άμα όχι… εδώ είμαστε. Όλοι σίζον… από τον σύνδεσμο να σου πέσει και φτηνό. Υπενθυμίζω ότι μέχρι τα τέλη του Μάη, έχεις και 15% έκπτωση.

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Του Χρίστου Ζαβού

ΑΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση