ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

ΑΕΛ: Έχει ακόμη ζουμί

Η αλήθεια είναι ότι μέχρι στιγμής καμία μεταγραφή δεν έχει εντυπωσιάσει

Του Χρίστου Ζαβού

Του Χρίστου Ζαβού

Είναι πολλά τα μέτωπα που παραμένουν ανοιχτά όσον αφορά τον μεταγραφικό σχεδιασμό. Η αλήθεια είναι ότι σε καμία περίπτωση δεν πιέζει ο χρόνος. Άμα σκεφτείς ότι η προετοιμασία ξεκινά στις αρχές του Ιούλη, τίποτα δεν μπορεί να σε τρομάξει. Είναι επίσης αλήθεια ότι ο προγραμματισμός εκπονείται από δύο ανθρώπους που ξέρουν καλά τόσο το άθλημα όσο και το ποδοσφαιρικό παζάρι.

Εντάξει υπολείπονται καμιά δεκαριά μεταγραφές, ίσως και περισσότερες, ωστόσο υπάρχει χρόνος και κυρίως έχουν εντοπιστεί και προσεγγιστεί οι περισσότεροι των παικτών που βρίσκονται στο μπλοκάκι του Πάμπου ή του γνωστού μάνατζερ.

Όπως γράφαμε και την Παρασκευή, έχουμε ακόμη να δούμε ποιοι θα είναι οι δύο πορτιέρο, ποιος θα είναι ο αριστερός μπακ, ποιο το δίδυμο των στόπερ, τους επιτελικούς χαφ, ένα δύο ακόμη για τα φτερά αλλά και ένας ακόμη σέντερ φορ. Υπάρχει δηλαδή μπόλικο ψωμί. Ο μεταγραφολάγνος Αελίστας, μπορεί να ξαπλώσει και να το απολαύσει. Άλλωστε έχουν βγει σωρεία ονομάτων, τους οποίους μπορεί να εξετάσει, να δει τα βιντεάκια, να ψάξει στο ιντερνέτ, να βγάλει τέλος πάντων τον σκάουτερ από μέσα του.

Η αλήθεια είναι ότι μέχρι στιγμής καμία μεταγραφή δεν έχει εντυπωσιάσει. Υπάρχουν μάλιστα παίκτες κυρίως από την Αγκόλα που όσο και να ψάξεις δεν βρίσκεις στοιχεία. Όλα αυτά ίσως να λειτουργούσαν αρνητικά στο ρεπορτάζ εάν και εφόσον οι επιλογές γινόντουσαν από κάποιον που δεν λέγεται Πάμπος Χριστοδούλου. Άμα ήταν δηλαδή κάποιος άλλος προπονητής και έφερνε παίκτες τέτοιους, τότε θα γινόταν της κακομοίρας. Και τι δεν θα ακούγαμε από τους οπαδούς ή ακόμη και από μας τους δημοσιογράφους.

Είπαμε όμως και το γράψαμε χιλιάδες φορές. Το story του 11, δεν επιτρέπει σε κανένα, να γκρινιάζει ή να σαλαβατά, γιατί ήρθε αυτός και όχι ο άλλος.

Από κει και πέρα, υπάρχει και το μέτωπο των αποδεσμεύσεων. Και ίσως τα πράγματα να είναι κάπως πιο ανησυχητικά κυρίως για τον Σοφοκλέους που θα πληρώσει. Καμία ανακοίνωση δεν έχει βγει για τον Ρομπέρ, δεν ξέρουμε τι θα γίνει με τον Σταύρου, τον Σιέλη, τον Φράγκο, τον Οχένε, τον Μετσκά ακόμη και για τον Αγκάνοβιτς ή για τον Ελευθερίου και τον Σαρντινέρο. Οκ, κάποιοι έχουν συμβόλαιο ωστόσο αρκετές είναι οι πληροφορίες που φέρουν κάποιους εξ αυτών να θεωρούνται τελειωμένοι. Σίγουρα υπάρχουν δυσκολίες, οι οποίες όμως πρέπει να ξεπεραστούν. Υποθέτω, ότι κυρίως ο Σοφοκλέους θα κάθεται πάνω στα κάρβουνα, περιμένοντας να δει τις εξελίξεις κάποιων εκ των πιο πάνω περιπτώσεων.

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Του Χρίστου Ζαβού

ΑΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση

X