ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

ΑΕΛ: Κάπο Βέρντε για αριστερά

Ο στόχος των «γαλαζοκιτρίνων» για το αριστερό άκρο της άμυνας

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Καιρός ήταν να βγει κάποιος καινούργιος παίκτης που να βρίσκεται στα σκαριά. Μάλλον βγήκε του Λούκας, αλλά Παρασκευή απόγευμα που ήταν δεν του δόθηκε και πολλή έμφαση.

Αδίκως πάντως νοουμένου ότι ο 25χρονος Βραζιλιάνος έρχεται έχοντας αρκετά πλούσιο βιογραφικό. Τώρα να μου πεις, στην ΑΕΛ επί Πάμπου απαγορεύεται να μιλάμε για βιογραφικά. Ξεκάθαρα πράγματα.

Τώρα, η ιστοσελίδα μας φέτος ανέφερε ως στόχο το όνομα του Μπογιόν. Του κεντρικού αμυντικού από το Καμερούν ο οποίος όπως όλα δείχνουν θα αγωνίζεται του χρόνου στη Λεμεσό.

Πλέον είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε έναν ακόμη πιθανό στόχο των ιθυνόντων. Τούτος μάλλον προορίζεται για την αριστερή γραμμή, είτε στην άμυνα, είτε στην επίθεση. Πάντως για τον Παπάνκο, τα site τον αναφέρουν και ως κεντρικό μέσο.

Όπως και να έχει, οι πληροφορίες μας αναφέρουν ότι η ομάδα ενδιαφέρεται για τον Καποβερντινό Παπάνκο που μέχρι πρότινος αγωνιζόταν στην Εστορίλ. Μάλιστα στην ομάδα της Πορτογαλίας, είχε σημαντικό ρόλο αφού φέτος είχε 19 συμμετοχές ενώ τα δύο προηγούμενα χρόνια είχε συνολικά 42. Νωρίτερα ο διεθνής με το Πράσινο Ακρωτήρι έπαιξε σε ομάδες όπως η Αρούγκα και η Ολανένσε.

Καλό βιογραφικό, διεθνής και κυρίως πολύ εργαλείο. Αρίστερό μπακ, αριστερό χαφ και άμα λάχει στη μεσαία γραμμή. Αν όντως είναι αυτός, τότε μιλάμε για ωραία πράγματα.

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

ΑΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση