ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

ΑΕΛ: Η γεύση και η ενίσχυση

Δεν είναι κριτήριο ένα παιχνίδι

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Τα φιλικά συνοδεύονται από ένα σωρό «ναι μεν αλλά» και δικαιολογίες, έτσι όλοι στην ΑΕΛ περίμεναν να πάρουν μια γεύση από επίσημο αγώνα προκειμένου να δείξει η ομάδα που βρίσκεται.

Δεν είναι κριτήριο ένα παιχνίδι, όμως αφού δεν έγινε ακόμα άλλο οι όποιες επισημάνσεις αφορούν σε αυτό. Η ΑΕΛ είχε το θετικό στοιχείο πως μπήκε στο γήπεδο με διάθεση να επιβληθεί και να καθαρίσει, κάτι κατάφερε στο 50% της διαδρομής. Επέβαλε το παιχνίδι της, περιόρισε σε παθητικό ρόλο την Αναγέννηση και κατάφερε να φτιάξει και ένα αξιόλογο αριθμό ευκαιριών.

Όμως το άλλο 50% του δρόμου έλειψε, αυτό του να γίνουν οι ευκαιρίες γκολ και έτσι χρειάστηκε ένα πέναλτι για να έρθει η νίκη. Στην ΑΕΛ ούτως ή άλλως είχαν αποφασίσει να βγουν στην αγορά για επιθετικό αφού η περίπτωση Μπενγκουΐ δεν έλεγε να ξεκαθαρίσει.

Οι πληροφορίες θέλουν τον Ναζόν να είναι ο εκλεκτός για να τον αντικαταστήσει και να παλέψει με Ούελιγκτον και Ακινάλτο για τη θέση. Κανείς δεν μπορεί να νιώθει άνετος για τη θέση στην επίθεση, που είναι κι ένας παραδοσιακός καημός για την ΑΕΛ. Η ομάδα χρειάζεται γκολ και κάποιον να τα βάζει, όπως και αν λέγεται. Να θυμίσουμε πως και το 2011 ο Χριστοδούλου είχε Καφού, Ενρίκε, Ονουάτσι για την επίθεση και τελικά περισσότερο βοηθήθηκε από τον Βοού που όταν ήρθε δεν τον έβρισκες ούτε στο google.

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

ΑΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση