ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Χριστοδούλου: «Όλα... ντέρμπι για την ΑΕΛ»

Τους ποδοσφαιριστές εκπροσώπησε ο Βαλεντίνος Σιέλης

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Όλα τα παιχνίδια είναι... ντέρμπι για την ΑΕΛ, τόνισε ο Πάμπος Χριστοδούλου σε δημοσιογραφική του διάσκεψη το πρωί της Πέμπτης (3/11), ενόψει του παιχνιδιού με την ΑΕΚ, εκφράζοντας και παράπονα για την κριτική από τα ΜΜΕ μετά την ισοπαλία με ΑΕΖ. Τους ποδοσφαιριστές εκπροσώπησε ο Βαλεντίνος Σιέλης.

Τι είπαν:

Πάμπος Χριστοδούλου:

«Η διάσκεψη αφορά στο παιχνίδι με την ΑΕΚ, αλλά θα ήθελα να μιλήσω για το τι ακολούθησε το παιχνίδι με την ΑΕΖ. Δυστυχώς κάποια δημοσιεύματα ασκούν Κριτική στην ομάδα και πρέπει να θίξω κάποια πράγματα. Η ομάδα έχει χτιστεί με 20 νέους παίκτες. Είχα πει από την αρχή ότι θα μπαίνει στο γήπεδο και θα παλεύει. Κανείς δεν αναφέρθηκε για τίτλους, ούτε για στόχους. Βλέπουμε παιχνίδι με παιχνίδι. Άκουσα πολλά και με λυπούν, όπως π.χ. μπασκετάκια σε κάποια δημοσιεύματα. Δυστυχώς για εμάς , η ΑΕΛ σε όλα τα παιχνίδια της... δίνει ντέρμπι. Προσπαθούμε για το καλό της ομάδας, σε κάθε ματς. Σας παρακαλώ να είστε λίγο πιο προσεκτικοί όταν γράφετε για την ΑΕΛ».

Για το ματς με την ΑΕΚ είπε: «Η ΑΕΛ δίνει από την πρώτη μέρα ντέρμπι. Δίκαια βρίσκεται εκεί που βρίσκεται. Και εμείς είμαστε σε πολύ καλό δρόμο, αν ήμασταν λίγο πιο προσεκτικοί θα είχαμε ακόμη τρεις νίκες. Φαβορί είναι η ΑΕΚ, θα οργανωθούμε και θα πάμε για τη νίκη, όπως σε κάθε ματς. Η ομάδα στο τέλος του πρωταθλήματος θα κριθεί τι μπορεί να κάνει. Ο κόσμος πρέπει να σταθεί στο πλευρό της ομάδας».

Βαλεντίνος Σιέλης: «Δεν ήρθε το αποτέλεσμα με ΑΕΖ. Όλη η ομάδα ήταν στεναχωρημένη με το αποτέλεσμα, κανείς δεν το περίμενε. Όλοι δουλεύουμε για να είμαστε καλοί και σωστοί στα παιχνίδια, όμως στο Α' ημίχρονο με την ΑΕΖ δεν ήμασταν. Έχουμε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι με την ΑΕΚ, εμείς με την σειρά μας δουλεύουμε, αλλά δεν έχουμε πολύ χρόνο. Είναι μία σειρά από ντέρμπι, στόχος μας το 100% σε κάθε ματς. Υπάρχουν τρία αποτελέσματα σε κάθε ένα από αυτά».

Το 24sports ρώτησε σχετικά με την τοποθέτηση προ ημερών Α. Σοφοκλέους για ανανέωση του συμβολαίου που λήγει στο τέλος της περιόδου: «Με τον πρόεδρο όποτε κρίνει ο ίδιος κάνουμε συναντήσεις και συζητάμε τα της ομάδας, για το το καλό της ομάδας. Μιλάμε για το τι γίνεται στην ομάδα γενικώς Αυτά σε ότι αφορά στην τελευταία μας συνάντηση, που είχε αναφερθεί και Θεόδωρος (σ.σ. Αντωνίου). Δεν είναι της ώρας και της στιγμής το συγκεκριμένο θέμα (σ.σ. εννοεί το θέμα ανανέωσης), προέχουν τα δύσκολα παιχνίδια ενώπιον μας», ήταν η απάντηση του κόουτς της ΑΕΛ.

Σχετικά με το κακό Α' μέρος με Αλκή και αν θα επηρεάσει κι άλλο η κακή ψυχολογία, απόρροια της ισοπαλίας με ΑΕΖ: «Όπως είδατε, ξεκίνησα με την βασική ομάδα, τους πιο έτοιμους καλύτερα. Σίγουρα σε τέτοια παιχνίδια, ο αντίπαλος χωρίς στρες δίνει τα πάντα και βάζει δύσκολα, σε ένα πολύ κακό αγωνιστικό χώρο να το επαναλάβω. Και πιο έμπειρη ομάδα από εμάς να ήταν, δεν θα ήταν τόσο εύκολο γι’ αυτήν. Η ομάδα χριεάζόνταν τη νίκη για να ανέβει και ψυχολογικά. Κάποια σκαμπανεβάσματα όλες οι ομάδες το έχουνε. Υπάρχουν παίκτες που δεν είναι έτοιμοι, επειδή δεν ήταν απ' την αρχή της προετοιμασίας μας και αυτό είναι το μεγαλύτερο πρόβλημα μας για φέτος».

Ο εκπρόσωπος τύπου της ομάδας, Θεόδωρος Αντωνίου αφού καλωσόρισε τα ΜΜΕ, αναφέρθηκε στην προπώληση με ΑΕΚ που ξεκίνησε σήμερα και είπε: «Ο κόσμος να διαβάσει καλά την ανακοίνωση της προπώλησης των εισιτηρίων, υπάρχουν ιδιαιτερότητες. Υπάρχουν διαθέσιμα 720 εισιτήρια».

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

ΑΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση